Η πρώτη αντίδραση Δίπλαρου για ανακοίνωση ΑΚΕΛ στο Sigmalive

Την αντίδραση του αναπληρωτή κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΔΗΣΥ, Ευθύμιου Δίπλαρου, επιχειρήσαμε να αποσπάσουμε μετά την καυστική ανακοίνωση που εξέδωσε το ΑΚΕΛ κατά του ιδίου.

Διαβάστε επίσης: ΑΚΕΛ: O Ε. Δίπλαρος φαίνεται ότι δεν βάζει μυαλό

Ο κ. Δίπλαρος, δεν ήταν γνώστης του περιεχομένου της σχετικής ανακοινώσεως και κατόπιν γνωστοποίησής της, η απάντηση του ήταν λακωνική, λέγοντας μας, «ουδέν σχόλιο!» και χωρίς να επιθυμεί να σχολιάσει το όλο θέμα.

Υπενθυμίζεται

ότι το ΑΚΕΛ σε ανακοίνωση του την Πέμπτη (4/1) σημειώνει μεταξύ άλλων: «Ο Βουλευτής του ΔΗΣΥ Ευθύμιος Δίπλαρος, που σύμφωνα με δική του παραδοχή ενώπιον δικαστηρίου, είχε προβεί σε δήλωση “ψευδή, αναληθή, εντελώς ατεκμηρίωτη και εσφαλμένη, αφού δεν βασιζόταν σε υπαρκτά γεγονότα”, φαίνεται ότι δεν βάζει μυαλό».

Αφορμή για να εκδοθεί η εν λόγω καυστική ανακοίνωση στάθηκε η αναφορά του κ. Δίπλαρου σε τηλεοπτική εκπομπή στην οποία φέρεται να υποστήριξε ότι το ΑΚΕΛ πίεζε τον απερχόμενο Πρόεδρο στο Κρανς Μοντανά να αποδεχτεί παραμονή κατοχικού στρατού και επεμβατικά δικαιώματα.

«Το ΑΚΕΛ δεν αποδέχεται και δεν πρόκειται ποτέ να αποδεχτεί λύση με παραμονή κατοχικού στρατού και επεμβατικά δικαιώματα. Προφανώς, ο κ. Δίπλαρος δεν έχει εγκαταλείψει την τακτική των ψεμάτων. Αυτό, όμως, το γεγονός, τον εκθέτει στους πολίτες και γενικά στην κοινωνία. Το επιτελείο του κ. Αναστασιάδη θα πρέπει να κατανοήσει ότι με την τακτική των ψεμάτων δεν μπορεί να καλύψει τους άστοχους και λανθασμένους χειρισμούς του κ. Αναστασιάδη οι οποίοι οδήγησαν στην απενοχοποίηση της Τουρκίας», καταλήγει η επίμαχη ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα