Τους εμπνέει το χιόνι! Από το Μον Πελεράν ... στο Τρόοδος

Στην εξοχική κατοικία στο Τρόοδος συναντάται σήμερα με τη διαπραγματευτική του ομάδα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

Εν όψει της εντατικής προετοιμασίας για τη Διάσκεψη της Γενεύης, ο Πρόεδρος συναντάται από το πρωί με τη διαπραγματευτική του ομάδα στην εξοχική κατοικία του Τροόδους.

Μάλιστα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης, ανάρτησε και σχετική εικόνα από το λευκό τοπίο, καθ' οδόν προς την εξοχική κατοικία.

dir="ltr" lang="el">Στο δρομο προς το Τροοδος....#Cyprus @kyriakichristo @AnastasiadesCY @AMavroyiannis @CYpresidency pic.twitter.com/xm3kYF8FfE

— NikosChristodoulides (@Christodulides) 28 Δεκεμβρίου 2016

Εξάλλου, την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα μεταβεί στην Αθήνα, όπου θα συναντηθεί με τον Έλληνα Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, παρουσία των ΥΠΕΞ των δύο χωρών.

Πριν την μετάβαση στη Γενεύη για τις τριήμερες συνομιλίες (9,10 και 11/1) και τη διάσκεψη για το Κυπριακό (12/1) ο Πρόεδρος Αναστασιάδης αναμένεται να έχει άλλες δύο συναντήσεις με τον Τ/κ ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί, στις 4 και ενδεχομένως και στις 7 Ιανουαρίου.
Οι διαπραγματευτές των δύο πλευρών συμφωνήθηκε στο μεταξύ ότι θα συνεχίσουν τις εντατικές τους διαβουλεύσεις.

Σήμερα, εξάλλου, αναμένεται να συναντηθούν στην Άγκυρα οι Γενικοί Γραμματείς των Υπουργείων Εξωτερικών Ελλάδας – Τουρκίας για διερεύνηση των προθέσεων για ενδεχόμενη συνάντηση του Πρωθυπουργού Τσίπρα με τον Τούρκο Πρόεδρο, Ταγίπ Έρντογαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Ειδήσεις > Sigma Live
Μον Πελεράν, Τρόοδος,mon peleran, troodos