Τουρκία: Τροχαίο με λεωφορείο στη Μερσίνα -9 νεκροί και 30 τραυματίες (ΒΙΝΤΕΟ)

Στη συνοικία Aydıncık της Μερσίνης της Τουρκίας, 9 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 30 άνθρωποι τραυματίστηκαν, εκ των οποίων οι 13 σοβαρά, από την ανατροπή του υπεραστικού επιβατικού λεωφορείου. Το ατύχημα κατέγραψε η κάμερα MOBESE στον αυτοκινητόδρομο.

❝Aşırı hız ve bir anlık dikkatsizlik büyük acılara neden olabiliyor. Lütfen trafik kurallarına harfiyen uyalım❞

İçişleri Bakanı Yerlikaya, sosyal medya hesabından Mersin'de meydana gelen kazanın görüntülerini paylaştı, sürücülere uyarılarda bulundu https://t.co/syQwZtMDBS

pic.twitter.com/eoMMnSRJ0H

— Anadolu Ajansı (@anadoluajansi) January 16, 2024

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το επιβατικό λεωφορείο της εταιρείας Dikmenler Mardin Travel, που διαχειρίζεται ο Hüseyin T., προσέκρουσε στα φράγματα στην έξοδο των τούνελ Sarıyer της συνοικίας Aydıncık ενώ ταξίδευε από την Αττάλεια προς τη Μερσίνα.

Ο τούρκος υπουργός Δικαιοσύνης Yılmaz Tunç ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε δικαστική έρευνα από την Γενική Εισαγγελία του Aydıncık ορίζοντας 2 εισαγγελείς σχετικά με το ατύχημα.

Ενώ οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία του Aydıncık, Anamur και Silifke με ασθενοφόρα που εστάλησαν στο σημείο, ομάδες της αστυνομίας και της χωροφυλακής έλαβαν επίσης μέτρα ασφαλείας στην περιοχή.

Keywords
Τυχαία Θέματα