Διεθνή ΜΜΕ: Κύπριος ο πατέρας μίας εκ των θυμάτων Λονδίνου

Πατέρα κυπριακής καταγωγής είχε η γυναίκα που έχασε τη ζωή της στις χθεσινές επιθέσεις στην «καρδιά» του Λονδίνου, Aysha Frade, 43 ετών, σύμφωνα με ισπανική εφημερίδα. Την είδηση μεταδίδει και ο βρετανικός Τύπος Telegraph και Daily Mail, όπου αναφέρεται πως η άτυχη γυναίκα ήταν παντρεμένη και είχε δύο κοριτσάκια.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα La Voz de Galicia, η γυναίκα ήταν παντρεμένη και είχε δύο παιδιά και τη μοιραία στιγμή

έφευγε από το σχολείο στο οποίο εργαζόταν ως επικεφαλής σε τμήμα διδασκαλίας ισπανικών, περνώντας από τη γέφυρα του Westminster.

Η εφημερίδα αναφέρει πως η γυναίκα έμενε στο Λονδίνο, όπου γνωρίστηκαν οι γονείς της, και πως ο πατέρας της, που δεν είναι εν ζωή, ήταν κυπριακής καταγωγής. Εξάλλου, το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων μεταδίδει πως ο πατέρας της πιθανόν να ήταν Τουρκοκύπριος.

Για τη μητέρας της, τα ξένα ΜΜΕ αναφέρουν πως ήταν από το Betanzos, πόλη βορειοδυτικά της Ισπανίας.

H Daily Mail αναφέρει πως το θύμα πήγαινε να παραλάβει τα παιδιά του.

Η 43χρονη γυναίκα θα συναντούσε τις δύο της κόρες, 8 και 11 ετών, κάτι που δεν έγινε ποτέ, καθώς το αυτοκίνητο του δράστη έβαλε τέλος στη ζωή της.

Ο σύζυγός της είναι Πορτογάλος και ονομάζεται John Frade.

Η Ύπατη Αρμοστεία της Κύπρου διερευνά την πληροφορία που είδε το φως της δημοσιότητας και θα ενημερώσει την ιστοσελίδα μας άμεσα.

LIVE-Οι εξελίξεις στο Λονδίνο

The Τelegraph

Πηγή: Daily Mail

Keywords
Τυχαία Θέματα