«Του χρόνου ο Νεϊμάρ το Νο1 στον κόσμο»

Οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι είναι αυτή τη στιγμή οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές στον κόσμο και μονοπωλούν τους τίτλους των κορυφαίων τα τελευταία χρόνια στους διαγωνισμούς της FIFA. Το «μονοπώλιο» αυτό θα το σπάσει τη νέα χρονιά ο Νεϊμάρ. Αυτό εκτίμησε ένας από τους μεγαλύτερους θρύλους του βραζιλιάνικου και παγκόσμιου ποδοσφαίρου, ο Ρονάλντο.



«Ο Νεϊμάρ του χρόνου θα είναι ο κορυφαίος

στον κόσμο. Μήνα με το μήνα γίνεται καλύτερος και αν συνεχίσει, με σκληρή δουλειά, στον ίδιο ρυθμό τότε θα ξεπεράσει τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Μέσι. Πιστεύω πολύ στο ταλέντο του και έχει τις δυνατότητες να γράψει ιστορία στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ολοι τώρα μιλούν για τον Πορτογάλο και τον Αργεντινό, αλλά ο Νεϊμάρ είναι το επόμενο Νο 1 στον κόσμο», δήλωσε σχετικά ο Ρονάλντο, που είχε κάνει σπουδαία καριέρα στην Ευρώπη με Μπαρτσελόνα, Ιντερ και Ρεάλ Μαδρίτης.

«Ο Νεϊμάρ θα συνεχίσει την παράδοση που έχουμε χτίσει οι Βραζιλιάνοι στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο», συμπλήρωσε ο Ρονάλντο, ο οποίος κατέκτησε δύο φορές τον τίτλο του κορυφαίου στον κόσμο από τη FIFA. Συνολικά τα τελευταία 20 χρόνια η Βραζιλία είχε οκτώ φορές δικό της παίκτη στη θέση του κορυφαίου στον κόσμο, καθώς εκτός από το Ρονάλντο και οι Ρομάριο, Ριβάλντο, Ροναλντίνιο και Κακά έχουν κερδίσει τον τίτλο αυτό.

Keywords
Τυχαία Θέματα