Τορναρίτης: Kαταθέστε προτάσεις όσοι διαφωνείτε με Κυπριακό

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ Νίκος Τορναρίτης κάλεσε όλους όσοι αντιτίθενται στη λύση ομοσπονδίας να καταθέσουν στον κυπριακό λαό τη δικής τους στρατηγική για να αποχωρήσει η Τουρκία από την Κύπρο.

«Ποια είναι η άλλη στρατηγική που καταθέτουν μπροστά στο λαό αυτοί που αντιμάχονται την ομοσπονδία; Να μας πουν με ποιο τρόπο θα διώξουμε την Τουρκία από την Κύπρο,

ο λαός θέλει απλές και ξεκάθαρες απαντήσεις», είπε σε δηλώσεις του σήμερα μετά το μνημόσυνο του Γρηγόρη Αυξεντίου που τελέστηκε στην Ιερά Μονή Μαχαιρά.

Ο κ. Τορναρίτης αναφέρθηκε και στις «μεμψιμοιρίες από λεγόμενους ειδικούς για την απόφαση της Κυβέρνησης για μείωση της στρατιωτικής θητείας», για να σημειώσει πως «κάθε φορά που συντελείται ένα μεταρρυθμιστικό έργο ή λαμβάνεται μια απόφαση η οποία υπηρετεί τους πολίτες πάντοτε υπάρχουν οι λεγόμενοι ειδικοί που θέλουν να την καταστρέψουν».

«Εύχομαι και ελπίζω ότι τα πολιτικά κόμματα και οι πολιτικοί αρχηγοί θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων», πρόσθεσε.

Τέλος αναφορικά με το θέμα της βουλευτικής ασυλίας, ο κ. Τορναρίτης επανέλαβε ότι η βουλευτική ασυλία πρέπει να περιορίζεται στη λειτουργία του βουλευτή στο πολιτικό επίπεδο και μόνο και τίποτα άλλο. «Το έχουμε πει εδώ και καιρό, η Κυβέρνηση εδώ και χρόνια έχει καταθέσει προτάσεις, είμαστε έτοιμοι να ψηφίσουμε την όποια πρόταση», κατέληξε.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα