Τώρα τα λόγια να γίνουν... πράξεις

Αύριο Κυριακή ξημερώνει νέα μέρα για την Ομόνοια, με νέο διοικητικό συμβούλιο, νέες υποσχέσεις και με τον συνδυασμό του Αντώνη Τζιωνή να βγαίνει νικητής. Τις προηγούμενες ημέρες, ακούσαμε και διαβάσαμε πολλά σε σχέση με τους στόχους και το πλάνο του συνδυασμού του κ. Τζιωνή.

Σημασία φυσικά δεν έχει ποιος βγήκε νικητής από αυτή τη "μάχη", ούτε ποιους ψήφισαν τα μέλη... Μοναδική και πραγματική σημασία είναι στη νέα μέρα που ξημέρωσε για την Ομόνοια, είναι

η ενότητα και ο επαγγελματισμός σε όλα τα επίπεδα. Ήδη ο κ. Τζιωνής στις πρώτες του δηλώσεις στο Ράδιο Πρώτο τόνισε ότι άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την επάνοδο της Ομόνοιας στις επιτυχίες και στην κορυφή του κυπριακού πρωταθλήματος. Πρώτο τους μέλημα φυσικά και πρώτη πρόκληση είναι ο ευρωπαϊκός αγώνας που ακολουθεί την ερχόμενη Πέμπτη. Πρώτος στόχος η πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο κ. Τζιωνής υποσχέθηκε καλύτερη οργάνωση σε όλα τα επίπεδα κυρίως στο ποδοσφαιρικό κομμάτι, με τον "πράσινο" λαό να περιμένει τώρα από τα λόγια να γίνουν... πράξεις. Τώρα στην Ομόνοια είναι αναγκαίο να πρυτανεύσει ενότητα, ομοφωνία και ομοψυχία.

Οι υψηλές προσδοκίες του σωματείου αλλά και των φίλων της Ομόνοιας, σίγουρα βάζουν έξτρα πίεση στη νέα διοίκηση, αφού θα πρέπει να βγει και νικήτρια σε αυτό το κομμάτι.

Keywords
Τυχαία Θέματα