Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στην Χούλου της Πάφου από Πυροσβεστική, Θήρα & Τμ. Δασών

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή της Χούλου στην επαρχία της Πάφου γύρω στις 12:45 το μεσημέρι του Σαββάτου (1/8). 

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, η πυρκαγιά παρά το χωριό Χούλου τέθηκε υπό έλεγχο. Όπως ανέφερε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής τους, η πυρκαγιά «κατέκαυσε συνολική έκταση περίπου 1 εκτάριο από χαμηλή άγρια βλάστηση αριθμό αμυγδαλιών και αμπελώνων. Οι δυνάμεις πυρόσβεσης εργάζονται για τελικές κατασβέσεις και ασφάλιση

της περιμέτρου.» 

Προηγούμενες ανακοινώσεις ανέφεραν πως στο σημείο επιχείρησαν πέντε οχήματα (τρία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πάφου, ένα του Τμήματος Δασών και ένα του Ταμείου Θήρας).

Επίσης, στη μάχη με τις φλόγες είχαν ριχτεί και τέσσερα εναέρια μέσα (δύο αεροσκάφη του Τμήματος Δασών και δύο εκμισθωμένα ελικόπτερα). 

Η πυρκαγιά παρά το χωριό Χούλου είναι υπό έλεγχο . Κατέκαυσε συνολική έκταση περίπου 1 εκτάριο από χαμηλή άγρια βλάστηση αριθμό αμυγδαλιών και αμπελώνων. Οι δυνάμεις πυρόσβεσης εργάζονται για τελικές κατασβέσεις και ασφάλιση της περιμέτρου.

— Andreas Kettis (@akettis) August 1, 2020
Keywords
Τυχαία Θέματα