ΤΩΡΑ: Μητέρα ταμπουρώθηκε στο σπίτι με τα παιδιά – Διάταγμα ψυχ. Εξέτασης

Σε συναγερμό τέθηκαν Αστυνομικές Αρχές και Γραφείο Ευημερίας μετά από πληροφορία ότι 55χρονη ταμπουρώθηκε στο σπίτι της με τα δύο οκτάχρονα παιδιά της σε περιοχή της Πάφου. Σύμφωνα με την Αστυνομία, το Γραφείο Ευημερίας εξέδωσε διάταγμα κηδεμονίας για τα παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι ηλικίας 8 ετών, σύμφωνα με το οποίο τα παιδιά διαμένουν αλλού. Τα δύο παιδιά έπρεπε να είχαν επιστρέψει σε λειτουργό του Γραφείου Ευημερίας, ωστόσο αντί αυτού η μητέρα κλειδώθηκε στο σπίτι.  Στη σκηνή μετέβηκαν αστυνομικοί και διαπραγματευτές της Αστυνομίας, ενώ έχει εκδοθεί διάταγμα υποχρεωτικής

εξέτασης της μητέρας από γιατρό.

Σύμφωνα με την αστυνομία, όλα άρχισαν όταν η 55χρονη πήρε τα δύο της παιδιά από την Παιδική Στέγη όπου φιλοξενούνται υπό την ευθύνη του Γραφείου Ευημερίας και τα μετέφερε άνευ αδείας στο σπίτι της. Να σημειωθεί ότι η επιμέλεια των παιδιών είχε αφαιρεθεί από την μητέρα λόγω προβλημάτων που αντιμετώπιζε.

Επίσης, εκκρεμεί διάταγμα υποχρεωτικής ψυχιατρικής νοσηλείας εναντίον της 55χρονης.

Στο σημείο βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας καθώς και λειτουργοί του Γραφείου Ευημερίας για διαπραγματεύσεις με τη μητέρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα