Τοποθέτηση του Γενικού Ελεγκτή για το δημοσίευμα του Al-Jazeera (ΕΓΓΡΑΦΑ)

Πολίτης έκανε ερώτηση στον Γενικό Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, σε σχέση με τα όσα αναφέρει το Al-Jazeera για το κυπριακό επενδυτικό πρόγραμμα. 

Συγκεκριμένα, ο πολίτης ρώτησε: «Ο Γενικός Ελεγκτής δεν θα έπρεπε να είχε ήδη εντοπίσει αυτή την βρώμα των #CyprusPapers;»

Μερικές ώρες μετά, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης απάντησε, πάλι μέσω Twitter, γράφοντας τα πιο κάτω: 

«Ζητήσαμε στοιχεία από Τμήμα Αρχείου για πολιτογραφήσεις τον 6/2019. Μας απάντησαν Οκτώβριο ότι τα έχει το ΥΠΕΣ. Αμέσως μετά ανακοινώθηκε η σύσταση

3-μελούς επιτροπής. Είπαμε θα αναμένουμε ολοκλήρωση του έργου της. Θα εξετάσουμε τα νέα δεδομένα και θα προβούμε σε ανακοίνωση σύντομα.»

Το Tweet του Γενικού Ελεγκτή συνοδεύεται από δύο έγγραφα με τίτλο: «Απόσπασμα από τα Πρακτικά της Συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου Ημερομηνίας 6/11/2019». 

Ζητήσαμε στοιχεία από Τμήμα Αρχείου για πολιτογραφήσεις τον 6/2019. Μας απάντησαν Οκτώβριο ότι τα έχει το ΥπΕσ. Αμέσως μετά ανακοινώθηκε η σύσταση 3-μελούς επιτροπής. Είπαμε θα αναμένουμε ολοκλήρωση του έργου της Θα εξετάσουμε τα νέα δεδομένα και θα προβούμε σε ανακοίνωση σύντομα https://t.co/XKsCOlxDEO pic.twitter.com/v59di79W2E

— Odysseas Michaelides (@OMichaelides) August 23, 2020
Keywords
Τυχαία Θέματα
Τοποθέτηση, Γενικού Ελεγκτή, Al#45Jazeera ΕΓΓΡΑΦΑ,topothetisi, genikou elegkti, Al#45Jazeera engrafa