Τοπική συννεφιά και ενδεχομένως ελαφρές βροχές το απόγευμα

Τοπική συννεφιά θα υπάρξει το απόγευμα, η οποία είναι πιθανό να δώσει λίγες ελαφρές βροχές, ενώ θα υπάρχουν και περιοχές με κυρίως αίθριο καιρό, κυρίως στα παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως θαλάσσιοι, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο

ταραγμένη.

Απόψε ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος, παρόλο που στα δυτικά θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Τις αυγινές κυρίως ώρες δυνατό να σχηματιστεί τοπική αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί

ως βορειοανατολικοί ασθενείς, μέχρι 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι το πρωί κυρίως αίθριος, αλλά από νωρίς το απόγευμα θα υπάρχει τοπική συννεφιά, που στα ορεινά πιθανό να δώσει μεμονωμένες ελαφρές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν το απόγευμα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι το πρωί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, αλλά το απόγευμα λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 28 βαθμούς στο εσωτερικό, τα νότια και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 27 στα υπόλοιπα παράλια και στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι το πρωί κυρίως αίθριος, αλλά από νωρίς το απόγευμα θα υπάρχει τοπική συννεφιά, που στα ορεινά πιθανό να δώσει μεμονωμένες ελαφρές βροχές.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις.

Την Κυριακή θα υπάρχουν διαστήματα με κυρίως αίθριο καιρό, αλλά και περίοδοι με αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή κατά το τριήμερο.

Keywords
Τυχαία Θέματα