Τον βοήθησαν ή όχι να πάρει αποφάσεις;

Την Παρασκευή η Ομόνοια τα είπε φιλικά με τον Ερμή. Εκεί ο προπονητής της ομάδας Χουάν Κάρλος Ολίβα είδε «παγκίτες» να παίρνουν αγωνιστικά λεπτά στα πόδια τους και έβγαλε εκ νέου συμπεράσματα για κάποιους ποδοσφαιριστές.

Αναφερόμαστε φυσικά στους Γκαφούρ ο οποίος έγραψε 90λεπτό κόντρα στον Ερμή αλλά και στους Κατελάρη, Λοέ, Ενρίκες και Αλμπίν.

Λογικό κάποιοι εξ αυτών να μην πρόσφεραν όσο θα ήθελε ο Ισπανός τεχνικός αλλά αυτό γίνεται όταν δεν έχεις αγωνιστεί καθόλου μέχρι στιγμής. Από την άλλη όμως είδε σε πραγματικές συνθήκες (έστω και σε φιλικό) τι μπορεί να κάνει ο κάθε ένας από

αυτούς και τι μπορεί να προσφέρει.

Χθες είδε την προσπάθεια των Παναγή, Κούσουλο και Χριστοφή με την Εθνική. Οι πρώτοι δυο έγραψαν 90λεπτό κόντρα στην Βουλγαρία ο μεν τρίτος αγωνίστηκε περισσότερο από 30 λεπτά ως αλλαγή. Έδειξαν και οι τρις πανέτοιμοι για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και κόντρα στην Νέα Σαλαμίνα.

Το ερώτημα πάντως είναι αν έπεισαν τον Χουάν Κάρλος Ολίβα πως βρίσκονται σε ετοιμότητα όχι μόνο οι χθεσινοί αλλά και αυτοί που αγωνίστηκαν για πρώτη φορά φέτος στο φιλικό με τον Ερμή.

Την απάντηση θα την έχουμε σε λίγες μέρες...

Keywords
Τυχαία Θέματα