«Τον εμπιστευόταν και την παρέσυρε στο στόμα του λύκου…»

Μαίνεται η αναστάτωση στην Ελλάδα με αφορμή τις αποκαλύψεις για βιασμό νεαρής κοπέλας σε after πάρτι το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Οι αποκαλύψεις αλυσιδωτές και την υπόθεση πλέον έχει αναλάβει η Εισαγγελία, η οποία πλέον έχει αναλάβει να διενεργήσει έρευνα εις βάθος.

Της δικαστικής έρευνας προΐσταται ο επικεφαλής της Εισαγγελίας, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, ενώ έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία για τη διερεύνηση κυκλώματος μαστροπείας.

Διαβάστε

επίσης: Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Τι είπε στις καταθέσεις της η 24χρονη

Στο κύκλωμα μαστροπείας, το οποίο δρούσε στη Θεσσαλονίκη, φέρονται να μετέχουν άτομα που αναζητούνται από τις Αρχές, ενώ η κοπέλα, σύμφωνα με την Εισαγγελία της Θεσσαλονίκης, δεν ανήκε στις κοπέλες που είχαν μπει στο κύκλωμα.

Αντίθετα, για την υπόθεσή της συνεχίζονται η ανάκριση προς πάσα κατεύθυνση, όπως και οι αστυνομικές έρευνες, ενώ η δίωξη που έχει ασκηθεί αφορά σε «προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας χωρίς τη συναίνεση του θύματος».Την ίδια ώρα, για ύπαρξη «μεγάλου κυκλώματος» έκανε λόγο ο συνήγορος υπεράσπισης της κοπέλας, η οποία βρίσκεται σε «χάλια ψυχολογική κατάσταση».

Όπως τόνισε ο δικηγόρος της, Θανάσης Ζιώγας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η κοπέλα έπεσε θύμα της τυφλής εμπιστοσύνης που επέδειξε σε άτομο που μέχρι τότε θεωρούσε «φίλο» της, ο οποίος και την προσκάλεσε στο εν λόγω πάρτι, αφού γνωρίζονταν νωρίτερα, καθώς η κοπέλα ήταν θαμώνας σε πολύ γνωστό καφέ του κέντρου της Θεσσαλονίκης, στο οποίο ο τελευταίος δραστηριοποιούνταν. «Ένας που εμπιστευόταν, την παρέσυρε, την έστειλε στο στόμα του λύκου», περιέγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Ζιώγας.

Πηγή: protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα