Τον Άγιο Δομέτιο επισκέφτηκε ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου

Τον Άγιο Δομέτιο επισκέφτηκε σήμερα ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Αβέρωφ Νεοφύτου και συγκεκριμένα το ακίνητο «Δημάδη»  όπου και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο κ. Πέτρου και δημοτικούς συμβούλους, ο οποίος καλωσορίζοντας τον κ. Νεοφύτου τόνισε τα εξής: 

«Να καλωσορίσω τον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού για τη σημερινή του επίσκεψη, να τον ευχαριστήσω ιδιαίτερα γιατί η επίσκεψη του δείχνει τη σημασία που δείχνει στην τοπική αυτοδιοίκηση και ιδιαίτερα στον Δήμο Αγίου Δομετίου. Ένας Δήμος ο οποίος με το 80% του εδάφους του κατεχόμενο, αντιμετωπίζει πάρα πολλά

προβλήματα τα οποία ευελπιστούμε με τη μεταρρύθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης να επιλυθούν για να μπορέσουν οι δημότες να ζήσουν μια καλύτερη ζωή».

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το τι θα αποκομίσει ο Δήμος με τη μεταρρύθμιση ο κ. Πέτρου τόνισε τα εξής:

«Με τη μεταρρύθμιση και τις συνενώσεις των Δήμων με Έγκωμη, Λευκωσία και Αγλαντζιά, πιστεύουμε ότι θα έχουμε καλύτερη εξυπηρέτηση σε υπηρεσίες όσον αφορά τα θέματα της καθημερινότητας και όσον αφορά τα έργα υποδομής με βάση τον προϋπολογισμό που θα ετοιμάζεται και θα προγραμματίζονται έργα στον Δήμο, θα μπορούν να υλοποιηθούν».

Από την πλευρά του ο κ. Νεοφύτου τόνισε τα εξής:

«Κατανοείτε γιατί νιώθω περήφανος για τους ανθρώπους που στήριξα να είναι Δήμαρχοι. Είμαι σήμερα στον Άγιο Δομέτιο με τον φίλο πετυχημένο Δήμαρχο του Αγίου Δομετίου μαζί με τους στενούς του συνεργάτες, τους Δημοτικούς Συμβούλους.

Τι άλλο να πω; Με συγκινεί ο κοινωνικός πατριωτισμός που ακούω τις τελευταίες μέρες από Δημάρχους που στήριξε ο Δημοκρατικός Συναγερμός. Τι είπε προ λίγου ο Κώστας; Είχαμε προβλήματα εδώ στον Δήμο Αγίου Δομετίου γιατί το 80% είναι κατεχόμενος και είναι με πολλές συντονισμένες προσπάθειες του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου όλων των κομμάτων, που κατορθώθηκε να κρατηθεί ο Δήμος και να μην καταρρεύσει οικονομικά κάνοντας σημαντικές περικοπές. Αλλά τι λέει ένας λεβέντης Δήμαρχος.
Να πάμε να ενοποιηθούμε. Αύριο δεν θα είμαι Δήμαρχος αλλά είναι καλό για τους δημότες μας και για την κοινωνία γιατί θα προσφέρονται καλύτερες υπηρεσίες που θα κοστίζουν λιγότερα στους πολίτες και θα έχουμε Δήμους βιώσιμους για να κάνουν τα έργα ανάπτυξης. Διπλά περήφανος για τέτοιες τοποθετήσεις και ειδικά όταν προέρχονται από ανθρώπους που προσωπικά και σαν κόμμα στηρίξαμε.

Όσον αφορά το συγκεκριμένο χώρο που σήμερα επισκεφθήκαμε, θέλω δημόσια τον έπαινο μας να δώσουμε στους μακαριστούς Σάββα και Βάσω Δημάδη, φωτεινά παραδείγματα ανθρώπων που αγάπησαν τον τόπο τους, που αγάπησαν τη γενέτειρα τους, που αγάπησαν τον Δήμο τους. Και εύχομαι όπως και σε πολλές άλλες χώρες στο να προσφέρει στα κοινά μέρος ή το όλο της περιουσίας, είναι πράγματα που είναι φωτεινά παραδείγματα σε μια εποχή που έχουμε και κρίση αξιών. Και εύχομαι να υπάρχουν και άλλοι μιμητές όπως τους υπέροχους ανθρώπους τον Σάββα και την Βάσω Δημάδη».

Keywords
Τυχαία Θέματα