Το ζευγάρι Ζελένσκι πόζαρε για την Vogue: «Διασκεδάζει ενώ άλλοι πεθαίνουν»

Σε συνέντευξη που έδωσε στη «Vogue» η Ολένα Ζελένσκα, σύζυγος του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι, μίλησε για την εποχή που γνώρισε τον σύζυγό της, καθώς και για τον πόλεμο χωρίς σενάριο.

Η Ολένα Ζελένσκα, η οποία έχει εργαστεί ως σεναριογράφος κωμωδίας για πολλά χρόνια, βρίσκεται κυρίως στην σκιά του συζύγου της, του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι, του ηθοποιού που έγινε πολιτικός.

 

 

 

 

View

this post on Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

Η Ολένα και ο Βολοντίμιρ  έβγαλαν φωτογραφίες για το νέο τεύχος του περιοδικού Vogue και μοιράστηκαν την ιστορία της ζωής τους με τους αναγνώστες.

Η πρώτη κυρία της Ουκρανίας τόνισε ότι γνώρισε τον Βολοντίμιρ  στο γυμνάσιο. Ξεκίνησαν το ειδύλλιό τους σπουδάζοντας και το 2003 ίδρυσαν τον οίκο παραγωγής «Kvartal 95», αναφέρει η δημόσια ραδιοτηλεόραση της Σερβίας RTS.

Ο Βολοντίμιρ  επεσήμανε ότι τον τράβηξε η ομορφιά της Ολένα. Το ζευγάρι έχει δύο παιδιά, την Ολεξάνδρα και τον Κύριλλο. Το φωτογραφικό editorial και όλη η ιστορία γύρω από το ζεύγος Ζελένσκι προκάλεσε αμφιλεγόμενες αντιδράσεις στο κοινό. Κάποιοι πιστεύουν ότι δεν είναι η ώρα για αυτήν την ιστορία, ενώ άλλοι πιστεύουν ότι είναι δικαιολογημένη.

Τα σχόλια είναι πολλά και στα κοινωνικά δίκτυα ο Ουκρανός πρόεδρος επικρίνεται κυρίως επειδή διασκεδάζει ενώ άλλοι πεθαίνουν και χάνουν τα σπίτια τους για την πατρίδα τους.

Τις φωτογραφίες τράβηξε η Άννι Λέιμποβιτς, η κορυφαία φωτογράφος στον κόσμο, η οποία φημίζεται για τα προφίλ διασημοτήτων της.

Διαβάστε επίσης: Τουρκία: Εγκαινιάστηκε το κέντρο συντονισμού των ουκρανικών εξαγωγών σιτηρών

Keywords
Τυχαία Θέματα