Το τρίτο ημίχρονο από το Αμμόχωστος

Διαβάστε τι δήλωσαν ο προπονητής της Νέας Σαλαμίνας, Σάββας Πουρσαϊτίδης, και ο προπονητής της ΑΕΛ, Μπρούνο Μπαλταζάρ, μετά το τέλος του αγώνα.

αναλυτικά:

Σάββας Πουρσαϊτίδης: «Αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Δεχθήκαμε δυο εύκολα τέρματα. Τα παιδιά προσπάθησαν. Δημιουργήσαμε φάσεις. Προσπαθήσαμε να πετύχουμε ένα γκολ, αλλά δυστυχώς σε μια φάση που δεν μύριζε πέναλτι η ΑΕΛ πήρε προβάδισμα τριών τερμάτων και

τελείωσαν όλα για εμάς. Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας. Με την βοήθεια του κόσμου πιστεύω πως θα έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Πάμε να πάρουμε τη νίκη και να κάνουμε ό,τι το καλύτερο στα play-off».

Μπρούνο Μπαλταζάρ: «Είναι μια σημαντική νίκη για εμάς. Βάλαμε ένα στόχο για να τελειώσουμε τους αγώνες της κανονικής περιόδου με περισσότερους βαθμούς. Περιμέναμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Νέα Σαλαμίνα με τους νέους ποδοσφαιριστές παίρνει νίκες και βαθμούς. Έπρεπε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Ήταν σημαντικό να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ. Δεν έπρεπε να κάνουμε τα ίδια λάθη όπως στον αγώνα με την Αλκή. Προσπαθήσαμε να ελέγχουμε περισσότερο τον αγώνα. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Έκαναν καλή δουλειά. Έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι και θέλουμε άλλη μια νίκη. Από την πρώτη μέρα ο στόχος της ΑΕΛ ήταν η έξοδος στην Ευρώπη. Στον πρώτο γύρο είχαμε 12 με 13 παιχνίδια να ηττηθούμε. Ξέρω πως δεν είναι εύκολο, αλλά ο στόχος είναι ξεκάθαρος».

Keywords
Τυχαία Θέματα