Το Τμήμα Ωτορινολαρυγγολογίας του Mediterranean Hospital of Cyprus

Στο τμήμα ΩΡΛ, Χειρουργικής Κεφαλής και Τραχήλου του Mediterranean Hospital, η υγεία και το ευ ζην είναι στο επίκεντρο της προσοχής. Η ΩΡΛ αποτελεί έναν τομέα της ιατρικής που αφορά τη διάγνωση και θεραπεία παθήσεων των αυτιών της μύτης του λαιμού και των συναφών δομών της κεφαλής και του τραχήλου.

Το Mediterranean Hospital Of Cyprus διαθέτει ένα πλήρως εξοπλισμένο και οργανωμένο Ωτορινολαρυγγολογικό

Τμήμα.  Το άριστο επιστημονικό και νοσηλευτικό προσωπικό και ο προηγμένης τεχνολογίας εξοπλισμός του, καθιστούν το Τμήμα Ωτορινολαρυγγολογίας του Νοσοκομείου ως ένα ολοκληρωμένο και συγκροτημένο τμήμα.

Η Επιστημονική Ομάδα του Τμήματος ΩΡΛ αποτελείται από τους πιο κάτω εξειδικευμένους Ιατρούς με πλήρη επιστημονική και χειρουργική κατάρτιση:

Δρ Στεφάν Έγκελ  Δρ Κατερίνα ΠαναγιωτίδηΔρ Ναταλία Πολάτογλου

Στο τμήμα παρέχεται ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών που αφορούν τις ΩΡΛ παθήσεις, από την διάγνωση και θεραπεία μέχρι την χειρουργική επέμβαση και την αποκατάσταση.  Πέραν από την λειτουργεία τακτικών Ιατρείων ΩΡΛ όπου ασθενείς μπορούν να προγραμματίσουν το ραντεβού τους, κατά τη διάρκεια όλου του 24ώρου, καθημερινά διενεργούνται εξετάσεις σε επείγοντα περιστατικά και παρέχεται χειρουργική αντιμετώπιση προβλημάτων όπου αυτό ενδείκνυται.

Η κάλυψη που παρέχει το Τμήμα ΩΡΛ στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών είναι ολοκληρωμένη, καθώς αντιμετωπίζονται προβλήματα ασθενών όπως ρινορραγίες, δύσπνοιες, ξαφνικό πονόλαιμο, οποιαδήποτε ξένα σώματα στο αφτί ή λαιμό, ξαφνική κώφωση κ.α.

Για τη διασφάλιση της σωστής διάγνωση των οξέων προβλημάτων, πραγματοποιούνται οι  κατάλληλες εργαστηριακές εξετάσεις και  εφαρμόζεται θεραπευτική αγωγή.

Παράλληλα, στο Νοσοκομείο λειτουργεί καθημερινά Εξωτερικό Ιατρείο ΩΡΛ από το πρωί έως αργά το απόγευμα και στοχεύει στην άμεση αντιμετώπιση προβλημάτων των ασθενών. 

Πέραν των συνήθων επεμβάσεων, καλύπτονται εξειδικευμένες επεμβάσεις στη μύτη, το αυτί, τον φάρυγγα, τον λάρυγγα, τους σιελογόνους αδένες και τον τράχηλο.

Η εμπειρία των ιατρών του Τμήματος ΩΡΛ στις σύγχρονες και ελάχιστα επεμβατικές χειρουργικές τεχνικές και η εξοικείωση τους με τη σύγχρονη τεχνολογία, συντείνουν στην επιτυχή αντιμετώπιση ακόμα και των πιο περίπλοκων περιστατικών.

Ειδική Εμπειρία σε παιδιά

Το Τμήμα Ωτορινολαρυγγολογίας του Mediterranean Hospital διαθέτει μεγάλη εμπειρία στη διάγνωση και θεραπεία των παιδιατρικών ωτορινολαρυγγολογικών παθήσεων, καλύπτει όλο το φάσμα των διαγνωστικών δοκιμασιών αλλά και των χειρουργικών επεμβάσεων.

Στόχος των Ειδικών Ιατρών του Mediterranean Hospital είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών μέσω εξειδικευμένης παροχής ιατρικών υπηρεσιών προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κάθε ασθενή ξεχωριστά και η αναζήτηση της βέλτιστης λύσης για κάθε περίπτωση.

Σκοπός του Τμήματος ΩΡΛ του Mediterranean Hospital of Cyprus είναι η διασφάλιση της υψηλότερης δυνατής ποιότητας φροντίδας.

Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού μπορείτε να επικοινωνήσετε καλώντας στο 25 200 220 ή αποστέλλοντας email στο [email protected].

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τμήμα Ωτορινολαρυγγολογίας, Mediterranean Hospital, Cyprus,tmima otorinolaryngologias, Mediterranean Hospital, Cyprus