Το τελευταίο «αντίο» στον Νίκι Λάουντα (pics)

Πλήθος κόσμου συρρέει από το πρωί της Τετάρτης στο ναό του Αγίου Στέφανου της Βιέννης, για να αποχαιρετίσει το Νίκι Λάουντα, η κηδεία του οποίου γίνεται το μεσημέρι.

Μεγάλες ουρές έχουν σχηματιστεί από το πρωί της Τετάρτης έξω από την εκκλησία του Αγίου Στέφανου της Βιέννης από κόσμο, που ήρθε για να αποτίσει τον τελευταίο φόρο τιμής στο Νίκι Λάουντα. Ο βροχερός καιρός και το κρύο δεν αποθάρρυναν τους φίλους του
70χρονου Αυστριακού, που συνεχίζουν να έρχονται φορώντας το θρυλικό κόκκινο καπελάκι του τρεις φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή της Formula 1.

Πάνω στο φέρετρο, που θα παραμείνει στον Αγιο Στέφανο από τις 9 το πρωί έως τη 1 μετά τα μεσάνυχτα ώρα Ελλάδος, έχει τοποθετήσει η χήρα του Λάουντα, Μπίργκιτ, το κράνος αγώνων του εκλιπόντα. Η τελετή θα ξεκινήσει στις 14.00 ώρα Ελλάδος και έχουν οριστεί ως ομιλητές ο Άρνολντ Σβάρτσενεγκερ, ο πρώην οδηγός της Formula 1 και επιστήθιος φίλος του Λάουντα, Γκέρχαρντ Μπέργκερ και ο Πρόεδρος της Αυστριακής Δημοκρατίας, Αλεξάντερ βαν ντερ Μπέλεν.

Στην κηδεία έχουν προσκληθεί 500 άτομα, μεταξύ των οποίων ο Λιούις Χάμιλτον, ο ιδιοκτήτης της Red Bull, Ντίτριχ Μάτεσιτς και ο ηθοποιός Ντάνιελ Μπρουλ, που υποδύθηκε τον Λάουντα στην ταινία ‘’Rush’’.

Keywords
Τυχαία Θέματα