Το ταξίδι της ντροπής: Στην Αθήνα ο ΠΑΟ

Η αποστολή του Παναθηναϊκού Superfoods έφτασε στην Αθήνα λίγο μετά τις 7 το πρωί και πλέον όλοι περιμένουν τη συνάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Τσάβι Πασκουάλ, που θα κρίνει και την... επόμενη μέρα στους «Πράσινους».

Μετά από ένα ταξίδι πολλών ωρών, με αρκετές στάσεις, η αποστολή του Παναθηναϊκού Superfoods

έφτασε στην Αθήνα λίγο μετά τις 7 το πρωί. Οι παίκτες -εκτός φυσικά των Κρις Σίνγκλετον, Μάικ Τζέιμς, Αντώνη Φώτση και Κένι Γκάμπριελ που δεν επιβιβάστηκαν στο πούλμαν και επέστρεψαν στην Ελλάδα αεροπορικώς και με δικά τους έξοδα- και τα μέλη του προπονητικού τιμ ολοκλήρωσαν το πολύωρο ταξίδι και εξαντλημένοι, κατευθύνθηκαν στα σπίτια τους ώστε να ξεκουραστούν.

Πλέον, όλοι περιμένουν τη συνάντηση που θα έχει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με τον Τσάβι Πασκουάλ μέσα στη μέρα (27/4), στην οποία θα κριθεί το μέλλον και η τιμωρία των τεσσάρων παικτών που αποφάσισαν να επιστρέψουν μόνοι τους στην Ελλάδα, ενώ σύμφωνα με χθεσινό (26/4) δημοσίευμα της «Mundo Deportivo», ο Καταλανός τεχνικός είναι προβληματισμένος με όσα συνέβησαν και μπορεί ακόμα και να θέσει την παραίτησή του στη διάθεση του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, εφόσον αυτός αποφασίσει να δείξει την πόρτα της εξόδου στους Σίνγκλετον, Τζέιμς, Φώτση και Γκάμπριελ.

Όπως και να έχει, όλα θα ξεκαθαρίσουν στη συνάντηση των δύο ανδρών, που ίσως είναι και καθοριστική για το υπόλοιπο της «πράσινης» σεζόν στα πλέι-οφ της Stoiximan.gr Basket League.

Keywords
Τυχαία Θέματα