Το ταβάνι του στην ΑΕΚ και ο λόγος που νιώθει τυχερός!

Με αφορμή τη σημερινή πρεμιέρα της ΑΕΚ στην Ευρώπη με αντίπαλο τη Λίνκολν, ο τεχνικός της ΑΕΚ Ιμανόλ Ιδιάκεθ σε συνέντευξή του στη mundodeportivo.com, αναφέρεται στο ταβάνι της φετινής του ομάδας, το πόσο πολύ θέλουν η ομάδα να εισέλθει σε ομίλους Γιουρόπα Λιγκ και γιατί νιώθει τυχερός...

Οι δηλώσεις του στη mundodeportivo.com:

"Δεν είχαμε αρκετό χρόνο για προετοιμασία. Είχαμε 8-9 διεθνείς που δεν έχουν ξεκουραστεί καθόλου. Οι περισσότερες

από τις ομάδες είναι σε διακοπές και εμείς έχουμε ένα πολύ σημαντικό αγώνα. Είναι ένας μακρύς δρόμος με τέσσερις προκριματικούς γύρους, αν θέλουμε να φτάσουμε μακριά. Πέρσι καταφέραμε να περάσουμε από τρεις προκριματικούς. Θα ήταν ένα μεγάλο επίτευγμα για εμάς. Η ΑΕΚ έχει το όνειρο να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να μπει σε ομίλους. Πέρσι κάναμε ντεμπούτο σε γήπεδο που ο πρόεδρος το έχει χρηματοδοτήσει σχεδόν όλο αυτός. Οι άνθρωποι είναι ενθουσιασμένοι με το πρώτο παιχνίδι".

"Φέτος στο κυπριακό πρωτάθλημα είμαι ο μοναδικός προπονητής που έμεινα μέχρι το τέλος της περιόδου και συνεχίζω και του χρόνου. Σε αυτό το κομμάτι του προπονητή στο κυπριακό πρωτάθλημα είναι αρκετά ασταθές, από αυτή την άποψη όμως, εγώ είμαι τυχερός γιατί είμαι σε μία σταθερή ομάδα. Ο πρόεδρος μας πιστεύει στα έργα του τεχνικού διευθυντή, μου έχει εμπιστοσύνη και υπό αυτή την έννοια νιώθω και εγώ πιο άνετος και βέβαιος για την επίτευξη των στόχων μας".

"Θα προσπαθήσουμε για το μέγιστο των δυνατοτήτων μας, η δική μας κορυφή είναι να κερδίσουμε έναν τίτλο, είναι το όνειρο μας και ο στόχος του προέδρου μας. Η επόμενη μας φάση είναι να εισέλθουμε στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, το είχε κάνει ξανά η ομάδα και θα είναι ένα τεράστιο επίτευγμα".

Keywords
Τυχαία Θέματα