Το συγκινητικό μήνυμα της Αστυνομίας προς τον συνάδελφο τους

Με μια συγκινητική ευχή – ανάρτηση, στον επίσημο της λογαριασμό στο twitter, η Αστυνομία θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα στο μέλος της Δύναμης το οποίο δίνει τη δική του μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Συγκεκριμένα η Αστυνομία έγραψε: «Φίλε Γιώργο, στο ταξίδι για το Ισραήλ, σε συνοδεύουν η αγωνία και οι ευχές όλων των συναδέλφων σου. Σε περιμένουμε πίσω, γερό και δυνατό».

Φίλε Γιώργο, στο ταξίδι για το Ισραήλ, σε συνοδεύουν η αγωνία και οι ευχές όλων των συναδέλφων σου. Σε περιμένουμε πίσω, γερό και

δυνατό. pic.twitter.com/ZwVoL8dvzr

— Αστυνομία Κύπρου (@Cyprus_Police) May 6, 2018

Υπενθυμίζεται ότι ο 37χρονος αστυνομικός, αποφασίστηκε να διακομισθεί σε εξειδικευμένο κέντρο στο Ισραήλ για περεταίρω περίθαλψη, αφότου προηγήθηκε αργά το απόγευμα της Κυριακής (6/5) εξέταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού από τρεις εξειδικευμένους καθηγητές ιατρικής της γείτονας χώρας.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του Αεροδρομίου Λάρνακας, Αδάμο Ασπρή, ο 37χρονος Αστυνομικός αναχώρησε για το Ισραήλ γύρω στις 22:00 το βράδυ.

Αναχώρησε γύρω στις 22:00 το αεροπορικό ασθενοφόρο που μεταφέρει τον τραυματία αστυνομικό στο Ισραήλ.
Οι ευχές και προσευχές όλων μας, τον συνοδεύουν.
Οι σφαίρες εναντίον του, είναι σφαίρες κατα του κράτους μας, και το κράτος είμαστε εμείς. pic.twitter.com/SaaOq3U2VI

— Adamos Aspris (@AdamosAspris) May 6, 2018

Ο αστυνομικός τραυματίστηκε σοβαρά το βράδυ του Σαββάτου (5/5), στη Λεμεσό, όταν εγκληματικά στοιχεία άνοιξαν πυρ εναντίον του καθώς επίσης και ακόμη ενός συναδέλφου του όταν προσπάθησαν να προσεγγίσουν για έλεγχο ύποπτο όχημα.

Ο 37χρονος Γιώργος σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς φέρει διαμπερές τραύμα στους πνεύμονες και στο συκώτι.

Ο δεύτερος αστυνομικός ευτυχώς τραυματίστηκε ελαφρά και η κατάσταση του είναι εκτός κινδύνου.

Για την υπόθεση η Αστυνομία προέβη σε τρεις συλλήψεις ενώ καταζητεί άλλα δυο πρόσωπα.

Έντονος κατά των εγκληματιών, που αποτόλμησαν μια τέτοια είδους πράξη, παρουσιάστηκε το απόγευμα της Κυριακής (6/5), ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης όπως και ο αρχηγός της Αστυνομίας Ζαχαρίας Χρυσοστόμου.

Keywords
Τυχαία Θέματα