Το συγκινητικό γράμμα του Βενγκέρ στη χήρα του Κουκ!

Ο γνωστός οπαδός της Άρσεναλ έφυγε από τη ζωή λόγω πνευμονίας και ο Αλσατός τεχνικός φρόντισε να σταθεί στο πλευρό της χήρας του Τζον Κουκ με μια συγκινητική κίνηση

Το ότι στην Αγγλία διδάσκουν ποδοσφαιρικό πολιτισμό με κάθε ευκαιρία είναι γνωστό εδώ και αρκετά χρόνια. Ακόμη ένα μικρό κεφάλαιο στο τεράστιο βιβλίο των συγκινητικών στιγμών του ποδοσφαίρου της χώρας πρόσθεσε ο Αρσέν Βενγκέρ, στηρίζοντας τη χήρα του Τζον Κουκ, του πασίγνωστου οπαδού της Άρσεναλ που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή!

Ο Κουκ πάλεψε με την

πνευμονία αλλά δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών με τη χήρα του να είναι απαρηγόρητη και ξαφνικά να λαμβάνει ένα γράμμα ελπίδας από τον Αλσατό τεχνικό των «κανονιέρηδων».

Στο γράμμα ο Βενγκέρ γράφει:

«Με μεγάλη μου λύπη ενημερώθηκα πρόσφατα για τον θάνατο του Τζον και εκ μέρους της Άρσεναλ εκφράζω τα συλλυπητήρια όλων μας. Παρότι δεν είχα τη χαρά να γνωρίζω προσωπικά τον Τζον, γνωρίζω τον ενθουσιασμό του και το ότι ακολουθούσε και στήριζε την ομάδα και είμαι ευγνώμων για αυτό.

Γνωρίζω ότι οι λέξεις δεν σημαίνουν πολλά σε τέτοιες ώρες, αλλά θέλω να γνωρίζετε ότι η σκέψη όλων μας είναι μαζί σας σε αυτή τη λυπηρή και δύσκολη περίοδο».

Η κυρία Κουκ χαρακτήρισε όμορφο το γράμμα και τόνισε: «Ήταν μια ωραία κίνηση. Σοκαρίστηκα όταν έλαβα το γράμμα. Ο Τζον ήταν οπαδός της Άρσεναλ από τότε που ξεκίνησε να παρακολουθεί ποδόσφαιρο. Κάποια στιγμή εργαζόταν στη Γουέστ Χαμ, αλλά συνέχισε να υποστηρίζει την Άρσεναλ».

Η κυρία Κουκ έχει πλέον καδράρει το γράμμα και αυτό κοσμεί το σπίτι της. Έχει δυο γιούς, τον Ντιν και τον Κέβιν, επτά εγγόνια και ένα δισέγγονο.

Keywords
Τυχαία Θέματα