Το σπίτι των ονείρων σας σε Πάφο και Λεμεσό από την Altia

Η Κύπρος είναι ένα ιδανικό μέρος να ζεις, με όμορφα τοπία και ήπιο κλίμα. Οι επαρχίες Πάφου και Λεμεσού είναι από τις δημοφιλέστερες του νησιού για μόνιμη ή εξοχική κατοικία, η πρώτη με τις γραφικές τοποθεσίες, τις όμορφες παραλίες και την ανάπτυξη που παρατηρείτε τα τελευταία χρόνια, η δεύτερη ως την κοσμοπολίτικη συμπρωτεύουσα με την πανέμορφη εξοχή. Εάν ψάχνετε για κατοικία προς πώληση στην Κύπρο, η Πάφος και η Λεμεσός είναι δύο εξαιρετικές επιλογές.

Με τη βοήθεια ενός έμπειρου αντιπρόσωπου της Altia, μπορείτε να βρείτε την ιδανική κατοικία για τις ανάγκες σας και τον προϋπολογισμό σας. Η Altia, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία ακινήτων της Κύπρου, διαθέτει στον κατάλογό της πολλές ευκαιρίες για κατοικία ή επένδυση σ’ αυτές τις δύο περιοχές. Εμείς ξεχωρίσαμε τις πιο ελκυστικές και σας τις παρουσιάζουμε παρακάτω: 

Εντυπωσιακή έπαυλη δύο κτηρίων στον Άγιο Τύχωνα Λεμεσού

Για όσους αναζητούν ένα ποιοτικό τρόπο ζωής σε έναν εξαιρετικά καλαίσθητο και πολυτελή χώρο, αυτή η εντυπωσιακή έπαυλη στη προνομιακή περιοχή του Αγίου Τύχωνα Λεμεσού πρέπει να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας επιλογών! Πρόκειται για συγκρότημα κατοικιών που αποτελείται από την κύρια έπαυλη στον πρώτο όροφο στη δυτική πλευρά και ένα παράρτημα στο ισόγειο στην ανατολική πλευρά, με εμβαδόν οικοπέδου 1.430 τ.μ. Η έπαυλη στον πρώτο όροφο διαθέτει εσωτερικούς χώρους περίπου 295 τ.μ. και αποτελείται από καθιστικό, σαλόνι, κουζίνα, πλυσταριό και τρία υπνοδωμάτια. Το ισόγειο έχει εμβαδόν 293 τ.μ. και περιλαμβάνει σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα, τρία υπνοδωμάτια και δωμάτιο υπηρεσίας. Το ακίνητο  διαθέτει επίσης καλυμμένο γκαράζ, εξωτερική πισίνα με μπαρ, κουζίνα και χώρο μπάρμπεκιου.

Διώροφη κατοικία στην Απαισιά Λεμεσού

Ανεξάρτητη κατοικία τριών υπνοδωματίων σε δύο ορόφους. Στο ημιυπόγειο υπάρχει σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα, πλυσταριό και ένα επιπλέον σαλόνι με τζάκι, τουαλέτα επισκεπτών και δύο επιπλέον δωμάτια. Το ισόγειο αποτελείται από γραφείο, υπνοδωμάτιο με ντουλάπα, μπάνιο και τζάκι. Υπάρχει επίσης στεγασμένος χώρος στάθμευσης και λεβητοστάσιο. Το σπίτι διαθέτει κεντρική θέρμανση και ξεχωριστές μονάδες A/C.

Γωνιακή διώροφη μονοκατοικία στο Πισσούρι

Διώροφη μονοκατοικία εντός του συγκροτήματος εννέα κατοικιών Merika View στο Πισσούρι της επαρχίας Λεμεσού. Το ισόγειο αποτελείται από τραπεζαρία/σαλόνι, κουζίνα και τουαλέτα επισκεπτών. Ο πρώτος όροφος αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια εκ των οποίων η κύρια κρεβατοκάμαρα είναι τύπου en-suite, ένα επιπλέον μπάνιο και βεράντες. Το ακίνητο έχει αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης για την αυλή και την πισίνα με επιπρόσθετο εμβαδόν 254 τ.μ.

Κατοικία τριών υπνοδωματίων στο Βουνί

Διώροφη κατοικία τριών υπνοδωματίων στο πανέμορφο Βουνί της επαρχίας Λεμεσού. Το ισόγειο αποτελείται από σαλόνι/τραπεζαρία με τζάκι, κουζίνα και τουαλέτα επισκεπτών. Ο πρώτος όροφος αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, εκ των οποίων το ένα είναι τύπου en-suite. Διαθέτει επίσης ένα επιπλέον μπάνιο, βεράντες και αυλή. Το ακίνητο βρίσκεται 270 μέτρα δυτικά του κοινοτικού κέντρου Βουνίου με τη γύρω περιοχή να είναι κυρίως οικιστική

.Διώροφη κατοικία στον Απόστολο Ανδρέα Λεμεσού

Κατοικία τριών υπνοδωματίων στην περιοχή Αποστόλου Ανδρέα. Το ισόγειο αποτελείται από καθιστικό, ξεχωριστή κουζίνα με επιπλέον καθιστικό, μια μικρή κουζίνα/πλυσταριό και τουαλέτα επισκεπτών. Ο πρώτος όροφος αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια (το κυρίως υπνοδωμάτιο είναι τύπου en-suite) και ένα επιπρόσθετο μπάνιο. Το ακίνητο βρίσκεται 70μ. περίπου δυτικά της Λεωφόρου Ομονοίας και 70μ περίπου νότια της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού.

Κατοικία πέντε υπνοδωματίων στο Aphrodite Hills

Μια πανέμορφη, σύγχρονη, πολυτελής βίλα πέντε υπνοδωματίων στην περιζήτητη περιοχή του Aphrodite Hills στην Πάφο. Η κατοικία 270 τ.μ. περιλαμβάνει καθιστικό/τραπεζαρία, κουζίνα με βοηθητική κουζίνα, αποθήκη, πέντε υπνοδωμάτια, βεράντες και κήπο. Στο κυρίως υπνοδωμάτιο υπάρχει ιδιωτικό μπάνιο. Επίσης υπάρχουν δύο υπνοδωμάτια με ιδιωτικό ντους, ενώ δύο ακόμη υπνοδωμάτια έχουν κοινή πρόσβαση σε ένα μπάνιο με ντους στο ισόγειο. Διαθέτει ιδιωτική πισίνα, διαμορφωμένους κήπους και ακάλυπτο χώρο στάθμευσης.

Κατοικία στην Αναβαργό Πάφου

Σύγχρονη, λειτουργική ημιανεξάρτητη κατοικία με εσωτερικό εμβαδόν 273 τ.μ. Το ισόγειο αποτελείται από τουαλέτα επισκεπτών, σαλόνι με τζάκι, ενιαίο χώρο τραπεζαρίας κουζίνας και βεράντες. Ο πρώτος όροφος αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια με το κύριο υπνοδωμάτιο να διαθέτει ιδιωτικό μπάνιο με τουαλέτα και ντουλάπα. Επίσης στον όροφο υπάρχει πλυσταριό, μπάνιο/τουαλέτα και βεράντες. Το υπόγειο αποτελείται από γκαρσονιέρα, αποθήκη, λεβητοστάσιο και στεγασμένο χώρο στάθμευσης. Επίσης εξωτερικά υπάρχει μικρός κήπος.

Διώροφη μονοκατοικία κατοικία στα Νέα Δήμματα Πάφου

Διώροφη μονοκατοικία εντός οικιστικού οικοπέδου έκτασης 837 τμ. στα Νέα Δήμματα της Πάφου. Το ισόγειο αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού/τραπεζαρίας με τζάκι και κουζίνα καθώς και τουαλέτα επισκεπτών και βεράντες. Ο πρώτος όροφος αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια εκ των οποίων το ένα είναι τύπου en-suite, μπάνιο και βεράντες. Εξωτερικά το σπίτι διαθέτει ιδιωτική πισίνα, διαμορφωμένο κήπο, αποθήκη και στεγασμένο χώρο στάθμευσης. Το ακίνητο βρίσκεται περίπου. 350μ από τον κεντρικό δρόμο και περίπου. 400μ από την πλησιέστερη παραλία.  Η πρόσβαση γίνεται μέσω εγγεγραμμένου δρόμου με συνολική πρόσοψη 44μ.

Δείτε περισσότερες κατοικίες και κατοικίες σε μειωμένες τιμές.

Keywords
Τυχαία Θέματα