Το σερί που άλλαξε τον ΑΠΟΕΛ

Μία από τις φωνές ανακούφισης -που δεν είναι και λίγες- λόγω της διακοπής του βαρυφορτωμένου εντός 2021 πρωταθλήματος, προέρχεται από ΑΠΟΕΛ μεριά. Η επιδίωξη του τεχνικού επιτελείου στο τρέχον χρονικό διάστημα είναι σαφής: αποφόρτιση των καταπονημένων παικτών, χωρίς να χαθεί η συγκέντρωση.

Χάρη σε αυτήν, άλλωστε, καθώς επίσης και στην παρουσία του Σάββα Πουρσαϊτίδη, οι γαλαζοκίτρινοι κατάφεραν να σταθεροποιηθούν σε ένα σερί έξι αγώνων χωρίς να χάσουν, με τρεις νίκες, εκ των οποίων κι αυτή επί της Ομόνοιας

στο κύπελλο.

Ένας απολογισμός μικρός ασφαλώς για το τεράστιο μέγεθος της ομάδας αλλά θετικός υπό το πρίσμα των φετινών δεδομένων. Και πώς αξιοποιείται; Με αυτοπεποίθηση. Παρά τα προβλήματα και την απογοήτευση στο πρωτάθλημα, ο ΑΠΟΕΛ το πιστεύει πως μπορεί να κατακτήσει το κύπελλο και να προλάβει την ευρωπαϊκή πτήση.

Αρκεί, στα παιχνίδια-κλειδιά που τον περιμένουν, να μην επαναλάβει αποδόσεις τύπου Δόξας, που σε ένα βαθμό αποδόθηκε στην κόπωση. Όσο όμως παραμένει ουσιαστικός και παίρνει τα αποτελέσματα, τόσο περισσότερο θα προχωρεί.

 

Keywords
Τυχαία Θέματα