Το ψευδοκράτος διαφημίζει τα κατεχόμενά μας στην Τουρκία

Προβολή των κατεχόμενων εδαφών μας και μάλιστα στην Κωνσταντινούπολη, κάνει το ψευδοκράτος.

Η 1η έκθεση προβολής του ψευδοκράτους στην Κωνσταντινούπολη θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 9-13 Οκτωβρίου στον εκθεσιακό χώρο CNREXPO.

Σύμφωνα με τον ο τ/κ Τύπο, στην έκθεση θα συμμετάσχουν μεταξύ άλλων το τ/κ εμπορικό επιμελητήριο, το τ/κ βιομηχανικό επιμελητήριο, ο σύνδεσμος μικροκαταστηματαρχών και μικροβιοτεχνών, η ένωση κτηματομεσιτών, τα «πανεπιστήμια» του ψευδοκράτους και τα λεγόμενα “υπουργεία οικονομίας και ενέργειας, τουρισμού και περιβάλλοντος και παιδείας και πολιτισμού".

Στην

έκθεση, προστίθεται, η οποία στηρίζεται από τον «υπουργό οικονομικών και ενέργειας», Σουνάτ Ατούν και από τον Υπουργό Οικονομικών της Τουρκίας, Νιχάτ Ζεϊμπεκτσί, θα προβληθεί ο πολιτισμός, οι φυσικές ομορφιές και το τουριστικό προϊόν του ψευδοκράτους καθώς και οι επενδυτικές ευκαιρίες που προσφέρει.

Στο μεταξύ, την προβολή των κατεχόμενων στο Ιράκ προωθούν οι “υπουργός” και “υφυπουργός τουρισμού και περιβάλλοντος”, Φικρί Ατάογλου και Ισμέτ Εσενιέλ, οι οποίοι παρέστησαν σε ειδική εκδήλωση στην Τεχεράνη χθες βράδυ, κατά την οποία προβλήθηκε μέρος του σχεδίου Road Show για την προβολή του τουρισμού του ψευδοκράτους.

Σύμφωνα με τον Τύπο, στην εκδήλωση που διοργανώθηκε με τη συμβολή της ένωσης Τ/κ ξενοδόχων και της ένωσης Τ/κ τουριστικών πρακτόρων, συμμετείχαν 170 περίπου τουριστικοί πράκτορες και άλλοι τουριστικοί παράγοντες του Ιράν.

Ο κ. Ατάογλου χαρακτήρισε το ψευδοκράτος ασφαλή προορισμό για διακοπές και ανέφερε ότι οι εκδηλώσεις προβολής θα συνεχιστούν σε διάφορες χώρες όπως το Αζερμπαϊτζάν, τη Βρετανία και τη Ρωσία. Από την πλευρά του, ο Ισμέτ Εσενιέλ είπε ότι στόχος της εκδήλωσης είναι η προσέλκυση Ιρανών τουριστών και εξέφρασε ικανοποίηση για το γεγονός ότι η Τουρκία θεωρεί το ψευδοκράτος ως εναλλακτικό τουριστικό προορισμό.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προβλήθηκαν φιλμάκια για τις υπηρεσίες των Τουρκικών Αερογραμμών και έγινε κλήρωση στην οποία τρία ζευγάρια κέρδισαν διαμονή σε πεντάστερα παράνομα ξενοδοχεία στα κατεχόμενα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα