Το πρώτο στο "Παπ" ξεχωρίζει από το πρόγραμμα

Η 4η αγωνιστική άνοιξε την Παρασκευή με την ισοπαλία του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ και θα κλείσει τη Δευτέρα με τον αγώνα ΕΝΠ-ΑΠΟΕΛ. Χθες έγιναν άλλα δυο παιχνίδια, με την Ομόνοια να κερδίζει τον Απόλλωνα και η ΑΕΛ τη Δόξα, ενώ σήμερα θα λάβουν χώρα ακόμη δυο. Το ενδιαφέρον εστιάζεται στο παιχνίδι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», εκεί όπου η Ανόρθωση

θα φιλοξενήσει την Πάφο, ενώ το δικό του ενδιαφέρον έχει και ο αγώνας στο Δασάκι ανάμεσα στον Εθνικό Άχνας και τη Νέα Σαλαμίνα. 

Ανόρθωση-Πάφος (18:00)
Χρονικά προηγείται η αναμέτρηση με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Η Ανόρθωση θα υποδεχτεί την Πάφο, σε ένα παιχνίδι που κρύβει κινδύνους για τους γηπεδούχους που είναι το φαβορί.

Η «Κυρία» μετά την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα κόντρα στην ΕΝΠ θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες, απέναντι στη φιλόδοξη αντίπαλο της, η οποία προέρχεται από δυο διαδοχικές ήττες, από ΑΕΚ και Απόλλωνα.

Η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια έχει τον πρώτο λόγο στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς, όμως, θα πρέπει να επιβεβαιώσει τον τίτλο της εντός αγωνιστικού χώρου.

Από την άλλη η Πάφος που ξεκίνησε με νίκη, αλλά προέρχεται από δυο ήττες θα επιχειρήσει να φύγει με βαθμολογικό κέρδος από το «Αντώνης Παπαδόπουλος», όπως έκανε πέρυσι δυο φορές, με τις ισάριθμες ισοπαλίες 2-2 και 1-1.

Εθνικός-Σαλαμίνα (19:00)
Μια ώρα μετά θα διεξαχθεί στο Δασάκι το δεύτερο και τελευταίο παιχνίδι της ημέρας. Ο Εθνικός Άχνας που παραμένει αήττητος, με μια νίκη και μια ισοπαλία στοχεύει να συνεχίσει το αήττητο του κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα που προέρχεται από την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, απέναντι στον Ολυμπιακό με 3-2.
 

Keywords
Τυχαία Θέματα