Το πρώτο διαισθητικό πληκτρολόγιο Click&Touch απο την Prestigio

H Prestigio σε συνεργασία με την Clevetura παρουσιάζουν στην παγκόσμια αγορά το πρώτο διαισθητικό πληκτρολόγιο ‘’Click &Touch’’ που φτιάχτηκε ποτέ παγκοσμίως.

Η Prestigio μαζί με την Clevetura ανάπτυξαν και ολοκλήρωσαν μια νέα τεχνολογία διαισθητικού πληκτρολογίου, που συνδυάζει πληκτρολόγιο, touchpad και ποντίκι. Αυτή η τεχνολογία είναι μοναδική στην λειτουργία της, συγκρίνοντας την με άλλες συσκευές, όπως για παράδειγμα τους φορητούς υπολογιστές ή ακόμα και πληκτρολόγια που χρησιμοποιούν εξωτερική οθόνη

αφής. Τα πλήκτρα ανταποκρίνονται σε χειρονομίες όπως ένα touchpad ή ποντίκι και οι χρήστες μπορούν να πληκτρολογήσουν και να μετακινήσουν τον δείκτη θέσης χωρίς να μετακινηθούν.

 Η εναλλαγή μεταξύ των λειτουργιών είναι αυτόματη, με έναν ενσωματωμένο μικροελεγκτή, ο οποίος αναγνωρίζει και επεξεργάζεται κάθε άγγιγμα και κίνηση. Η τεχνολογία επιτρέπει στο χρήστη να επεξεργάζεται πολλαπλά ταυτόχρονα κλικ, αγγίγματα και άλλες χειρονομίες. Το πρώτο διαισθητικό πληκτρολόγιο ‘’Click&Touch’’ του κόσμου θα είναι διαθέσιμο αυτό τον Αύγουστο και θα διανέμεται στην αγορά από την ASBIS, της οποίας ανήκει και η Prestigio.

‘’ Στην Prestigio δεν προωθούμε μόνο την τεχνολογία, το πιο σημαντικό είναι ότι ‘’δημιουργούμε’’ τεχνολογία’’, ανέφερε ο γενικός διευθυντής της ASBIS, κύριος Λεύκιος Θεοδοσίου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δυνατότητες του νέου διαισθητικού πληκτρολόγιου ‘’Click&Touch’’ αλλά επίσης  και για τις διάφορες λειτουργείες του, μπορείτε να βρείτε στον πιο κάτω σύνδεσμο:

Σχετικά με την ASBIS:

H ASBIS είναι κορυφαία εταιρεία στον τομέα της τεχνολογίας η οποία ειδικεύεται στην διανομή προϊόντων και συστημάτων τεχνολογίας, τα οποία διανέμει σε πάνω από 25 χώρες σε όλο τον κόσμο, και έχει ως βάση της την Κύπρο. Η ASBIS εκπροσωπεί και διανέμει προϊόντα κορυφαίων προμηθευτών όπως η Apple, AMD, Dell, Intel, Microsoft, TP-LINK, Samsung, Seagate, UBIQUITY αλλά επίσης και τις δικές της μάρκες Prestigio και Canyon. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ASBIS μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.asbis.com.cy  ή τηλεφωνήστε στο 25257350, ή μέσο e-mail στο [email protected].

Σχετικά με την Prestigio

 Η Prestigio που είναι μάρκα της κυπριακής εταιρείας ASBIS και γίνεται όλο και πιο γνωστή και αναγνωρίσιμη σε πάνω από 75 χώρες παγκοσμίως. Η Prestigio από την ημέρα δημιουργίας της έχει ως πρωταρχικό στόχο να προσφέρει και να αναπτύσσει καινοτόμες και ποιοτικές λύσεις υψηλής τεχνολογίας προς τους πελάτες της. Λύσεις για αίθουσες διδασκαλίας, αίθουσες συνεδριάσεων αλλά και σε δημόσιους χώρους. Κάποια από τα προϊόντα που προσφέρει η Prestigio είναι τα Multiboards, smartphones, tablets, GPS, Laptops κλπ. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.prestigio.com.

Keywords
Τυχαία Θέματα