Το πρωτάθλημα στον πράσινο λαό (vid/pics)

Χιλιάδες εκστασιασμένοι οπαδοί της Ομόνοιας κατέκλυσαν το "Ηλίας Πούλλος" για να αποθεώσουν τους πρωταθλητές. Οι πρωταγωνιστές της καλύτερης πορείας στην ιστορία του Συλλόγου, αφού πανηγύρισαν με το τρόπαιο, επιβιβάστηκαν στο ανοιχτό λεωφορείο με προορισμό το προπονητικό τους κέντρο, όπου θα κορυφώνονταν οι πανηγυρισμοί. 

Ωστόσο την υποδοχή και το θέαμα που ένιωσαν δεν το περίμεναν και αυτό φάνηκε από τις αντιδράσεις τους. Ο κόσμος με το που αντίκρισε το λεωφορείο έκανε τη νύχτα μέρα και έστησε ένα τρελό πάρτι για να αποθεώσει τους ανθρώπους που του πρόσφεραν τόση χαρά. Τα έντεκα χρόνια

ήταν πάρα πολλά για μια ομάδα όπως η Ομόνοια. Οι πανηγυρισμοί ήταν πολύ έντονοι, με τους παίκτες, το προπονητικό επιτελείο και τη διοίκηση να δέχονται... καταιγισμό συγχαρητηρίων και ευχαριστιών. Εκείνοι που έκλεψαν την παράσταση ήταν ο πρόεδρος Σταύρος Παπασταύρου, ο προπονητής Χένινγκ Μπεργκ και ο πολυτιμότερος παίκτης αυτής της εξαιρετικής πορείας Φαμπιάνο, ο οποίος λίγο νωρίτερα εξέφρασε την επιθυμία του να συνεχίσει στους πρωταθλητές.

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ στο Sportime

Keywords
Τυχαία Θέματα