Το πρόγραμμα λέει Πάφο, το μυαλό Ομόνοια

Στην Πάφο ταξιδεύει σήμερα ο ΑΠΟΕΛ όπου στις 16:00 θα τα πει στο ''Στέλιος Κυριακίδης'' με την ομάδα του Στιβ Κωνσταντινίδη για την 2η αγωνιστική της β’ φάσης του β’ ομίλου. Σε ένα παιχνίδι το οποίο θα αποτελέσει «πρόβα» για τον αγώνα της χρονιάς την Τετάρτη 10 του μήνα κόντρα στην Ομόνοια για το κύπελλο. 

Σε ένα παιχνίδι όπου οι γαλαζοκίτρινοι δεν θα έχουν άλλη επιλογή από τη νίκη-πρόκριση επί της Ομόνοιας για να συνεχίσουν στον θεσμό και να φτάσουν στη συνέχεια στον στόχο τους, όπου φυσικά

είναι η κατάκτηση του κυπέλλου. 

Για την ώρα όμως το αγωνιστικό πρόγραμμα γράφει Πάφο και σ’ αυτό είναι επικεντρωμένοι όλοι στον ΑΠΟΕΛ. Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης και οι παίκτες του θέλουν να περάσουν από την Πάφο με το διπλό και με καλή εμφάνιση. Όπως έκαναν και στον δεύτερο γύρο κερδίζοντας την ομάδα της Πάφου μέσα στο ''Στέλιος Κυριακίδης'' με 2-3. 

Τώρα έχουν και έναν λόγο περισσότερο αφού ακολουθεί το ντέρμπι-αγώνας της χρονιάς με την Ομόνοια και όλοι αντιλαμβάνονται με τι ψυχολογία θα πάνε στο παιχνίδι αν κερδίσει η ομάδα στην Πάφο

Παράλληλα θα είναι και ένας αγώνας κριτήριο για κάποιους ποδοσφαιριστές για να δείξουν την ετοιμότητα τους, όχι μόνο για το ντέρμπι αλλά και για του χρόνου αφού ήδη ο προπονητής των γαλαζοκιτρίνων κάνει τις δικές του σκέψεις.  

Keywords
Τυχαία Θέματα