Το πλεονέκτημα και οι παίκτες που θα στερηθεί ο ΑΠΟΕΛ κόντρα στον Άρη

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, μίλησε στον Super Sport FM 104,0 και αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Άρη στο «ΑΛΦΑΜΕΓΑ», τα αγωνιστικά δεδομένα και όχι μόνο.

Μεταξύ άλλων είπε για…

…την απουσία του κόσμου στο παιχνίδι με τον Άρη: «Θυμήθηκα μία δήλωση του Σούσιτς, πως από την ημέρα που ήρθε στην Κύπρο,

σε όποιο γήπεδο και αν πάει, ακούει συνεχώς ΑΠΟΕΛ. Είναι σαφώς μειονέκτημα πως δεν θα έχουμε οπαδούς και δεν θα το νιώσουμε ως έδρα. Δυστυχώς, πληρώνουμε συμπεριφορές δικών μας οπαδών που ευελπιστούμε πως δε θα επαναληφθούν. Όταν ένα πρωτάθλημα κινείται στο ίδιο επίπεδο, οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Μία λεπτομέρεια που έχει υπέρ του ο ΑΠΟΕΛ, είναι ο κόσμος, αδιαμφισβήτητα. Είναι πλεονέκτημα που θα στερηθούμε σε αυτό το παιχνίδι με τον Άρη».

…το παιχνίδι: «Ο ΑΠΟΕΛ, σε κάποια φάση πέρσι, ήταν 12 βαθμούς πίσω και έτρεξε στις τελευταίες αγωνιστικές για να κερδίσει το πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει ομάδα, που αν μείνει 5 βαθμούς πίσω, θα πιστέψει πως τελείωσε. Πρέπει να πούμε πως ο Άρης είναι η μοναδική ομάδα μας κέρδισε εφέτος. Το αγωνιστικό της στυλ, τουλάχιστον με όπως παίζαμε τότε, μας δυσκόλεψε. Δεν ξέρω πώς θα ‘κουμπώσει’ το σημερινό μας στυλ, όμως είναι μία πολύ ποιοτική ομάδα και, όταν αυξάνει το ρυθμό της, γίνεται πολύ επικίνδυνη. Ο κ. Μιλόγεβιτς έχει μελετήσει τον αντίπαλο και θα πάμε στο νέο γήπεδο της Λεμεσού για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

…τα αγωνιστικά: «Δυστυχώς δεν έχουμε πει ποτέ εφέτος πως πάμε κομπλέ. Αυτό που μας στενοχωρεί είναι πως η τριάδα στο κέντρο άρχισε να δουλεύει πάρα πολύ καλά και τώρα χάνει τον Βιγιαφάνιες. Εκτός θα είναι και ο Μάριος Ηλία που περνάει μία ίωση. Η κατάσταση των Εφραίμ και Φεράρι θα εκτιμηθεί και στη σημερινή προπόνηση, όμως έχουν λίγες πιθανότητες να προλάβουν. Δώνης και Εντογκαλά θα εκτιμηθούν και αυτοί, με περισσότερες πιθανότητες να προλάβουν, αλλά ο κ. Μιλόγεβιτς δεν βάζει κάποιον που να μην είναι απόλυτα έτοιμος».

…τον Μουργκ: «Έχουμε κάποια δεδομένα που έχουμε πει πάρα πολλές φορές. Όταν μιλάμε για ποδοσφαιριστές που διατηρούν συμβόλαιο, άρα θα πρέπει να δοθούν λεφτά, ή έχουν υψηλά συμβόλαια, πρέπει να λαμβάνονται υπόψη από τον κόσμο, όταν τα ακούνε να συνδέονται με τον ΑΠΟΕΛ. Όχι, αυτή τη στιγμή δεν έχουμε καμία συζήτηση με κανέναν ποδοσφαιριστή. Ο κ. Μιλόγεβιτς κοιτάζει κάποιους ποδοσφαιριστές. Με τα σημερινά δεδομένα δεν φαίνεται πως θα εξαντλήσουμε τον αριθμό των τεσσάρων μεταγραφών για τον Ιανουάριο, όμως δεν αποκλείεται τίποτα. Αυτή τη στιγμή έχουμε μία θέση».

…το αν είναι καλύτερα τα οικονομικά του ΑΠΟΕΛ: «Αν μιλήσουμε από πλευράς εσόδων, τα μόνα έσοδα των ομάδων που υπάρχουν στην Κύπρο, εκτός της ΑΕΚ που θα καρπωθεί κάποια έσοδα από την Ευρώπη, είναι από τα εισιτήρια. Γίνονται ενέργειες για να έρχονται λεφτά μέσα, από τον πρόεδρο της ομάδας. Βλέπετε πως η ομάδα αυτή τη στιγμή βγάζει προς τα έξω το δέσιμο του αγωνιστικού τμήματος και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό».

Keywords
Τυχαία Θέματα