Το πλάνο του Ολυμπιακού για Κωστή!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής δεν έχει βρει τα πατήματα του στον Λεβαδειακό και στον Ολυμπιακό ξέρουν το… μέλλον του.

Ο Ιωάννης Κωστή (γεννημένος στις 17/03/2000) από τότε που ήρθε στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ψάχνει να βρει τα πατήματά του. Οι δυο δανεισμοί δεν τον βοήθησαν αρκετά και έτσι θα επιστρέψει στην ομάδα του το καλοκαίρι,
προσπαθώντας για το καλύτερο. Ο Κωστή θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Κυπριακού ποδοσφαίρου και ο Ολυμπιακός δούλεψε μεθοδικά για να τον αποκτήσει από τη Νέα Σαλαμίνα, τον Ιανουάριο του 2020.

Ο δανεισμός στην Λάρισα (3 συμμετοχές) και τώρα στον Λεβαδειακό (12 συμμετοχές) δείχνει ότι ο νεαρός δεν μπορεί να ανταπεξέλθει και δουλεύει να πετύχει. Κάπως έτσι, ο νεαρός Κύπριος θα έχει θέση στον Ολυμπιακό, αλλά όχι την πρώτη ομάδα, αλλά την δεύτερη που θα συμμετάσχει στη Β’ Εθνική, όπως αναφέρει το Φως των Σπορ.

Αναλυτικά το δημοσίευμα

Το έχει ανοίξει στα σοβαρά η κουβέντα για τη δημιουργία δεύτερων ομάδων που θα συμμετέχουν στη Β΄ Εθνική είναι κάτι που μόνο με χαμόγελα το αντιμετωπίζουν στον Ολυμπιακό. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που θα ενσωματωθούν σε αυτήν την ομάδα και δεν θα δίνονται δανεικοί δεξιά και αριστερά. Μια τέτοια περίπτωση είναι ο Ιωάννης Κωστή, που αποκτήθηκε ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Κύπρου και ο δανεισμός του στον Λεβαδειακό δεν τον έχει βοηθήσει τόσο πολύ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολυμπιακού, Κωστή,olybiakou, kosti