Το παιχνίδι που άλλαξε τη ζωή του Κάστανου (βίντεο)

Τον Νοέμβριο του 2013 ο Γρηγόρης Κάστανος κλήθηκε στην Εθνική κάτω των 16 από τον Ρένο Δημητριάδη για να αγωνιστεί σε ένα φιλικό αγώνα με τη Γερμανία.
Ο Κάστανος τότε είχε επίγνωση της μοναδικής ευκαιρίας που του δόθηκε και δεν σίστασε να αποδείξει το ταλέντο του. Σε εκείνο το παιχνίδι πέτυχε ένα όμορφο γκολ από εκτέλεση φάουλ χαρίζοντας παράλληλα τη νίκη με 1-0 για την Εθνική μας.


«Ήμουν τυχερός γιατί είχα κάνει το καλύτερο παιχνίδι της ζωής μου» ανέφερε σε παλαιότερη συνέντευξη του ο Κάστανος.
Λίγες βδομάδες μετά

ο Κύπριος μεσοεπιθετικός κλήθηκε για δοκιμαστικά από την Γιουβέντους και τα οποία πέρασε με επιτυχία. Στη συνέχεια η ομάδα του Τορίνο έκανε προσφορά στον Κάστανο, την οποία αποδέχθηκε.

«Είχα και προσφορά από την Ίντερ, αλλά υπήρξε ενδιαφέρον από την Γιούβε. Απέρριψα την προσφορά της Ίντερ και πήγα για δοκιμαστικά στην Γιουβέντους και έδειξα το ταλέντο μου. Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα και τον Ιανουάριο του 2014 υπέγραψα το συμβόλαιο» είπε ο Κάστανος.

Έτσι ένα φιλικό παιχνίδι, άλλαξε τη ζωή του Κάστανου, ο οποίος ζει το όνειρο του στην Γιουβέντους και περιμένει την πρώτη του συμμετοχή σε επίσημο παιχνίδι της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα