Το Παγκύπριο Ανοικτό Πρωτάθλημα Σκάκι 2024

Το Παγκύπριο Ανοικτό Πρωτάθλημα Σκάκι 2024, με την υποστήριξη της Freedom Finance Europe, αναμένεται να συγκεντρώσει ταλέντα του αθλήματος από όλη τη χώρα

Η αναμονή έχει χτυπήσει κόκκινο καθώς η Κυπριακή Σκακιστική Ομοσπονδία με υπερηφάνεια ανακοινώνει το πολυαναμενόμενο Παγκύπριο Ανοικτό Πρωτάθλημα Σκάκι 2024, που θα διεξαχθεί με την υποστήριξη της Freedom

Finance Europe. Το τουρνουά θα διαρκέσει από τις 9 Φεβρουαρίου έως τις 3 Μαρτίου, στον εμβληματικό χώρο του Hotel Elias, στην καρδιά της Λεμεσού.

Το Παγκύπριο Ανοικτό Πρωτάθλημα Σκάκι, που φημίζεται για την πιστή παράδοσή του στην προώθηση της πνευματικής ανάπτυξης και της ανταλλαγής εμπειριών μεταξύ των φίλων του σκάκι σε όλη την Κύπρο, πρόκειται να συγκεντρώσει μια πληθώρα παικτών, από κορυφαίους παίκτες έως φιλόδοξους ερασιτέχνες, με όλους πρόθυμους να επιδείξουν τη στρατηγική τους ικανότητα και τακτική οξυδέρκεια στο παιχνίδι. Το φετινό πρωτάθλημα υπόσχεται συναρπαστικά θεάματα, με κορυφαίους παίκτες να διεκδικούν την υπεροχή στα 64 τετράγωνα.

Η Κυπριακή Σκακιστική Ομοσπονδία με υπερηφάνεια ανακοινώνει την Freedom Finance Europe ως βασικό εταίρο του πρωταθλήματος. Η Freedom Finance Europe, μια κορυφαία εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, η οποία έχει δεσμευτεί για την κοινωνική ευθύνη και την επίτευξη θετικού αντικτύπου στην τοπική κοινότητα, μοιράζεται το πάθος της ομοσπονδίας για αριστεία και συλλογή δράση της κοινότητας.

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που έχουμε την Freedom Finance Europe ως βασικό εταίρο μας για το Παγκύπριο Ανοικτό Πρωτάθλημα Σκάκι 2024», δήλωσε ο Κρίτων Τορναρίτης, Πρόεδρος της Κυπριακής Σκακιστικής Ομοσπονδίας. «Η αφοσίωσή τους στην ενδυνάμωση των ατόμων βρίσκεται σε πλήρη αρμονία με την αποστολή μας να προωθούμε τον πνευματικό ανταγωνισμό και τη συντροφικότητα μέσω του σκάκι. Μαζί, ανυπομονούμε να προσφέρουμε μια εξαιρετική εμπειρία τόσο για παίκτες όσο και για θεατές».

Ο Evgeniy Tyapkin, Εκτελεστικός Διευθυντής της Freedom Finance Europe, επεσήμανε τη μακροπρόθεσμη δέσμευση της εταιρείας να υποστηρίξει τη σκακιστική κουλτούρα της Κύπρου, η οποία τελικά θα συμβάλει στην καλλιέργεια ενός ακμάζοντος και καινοτόμου περιβάλλοντος στη χώρα. «Πιστεύουμε ότι το σκάκι βοηθά τους ανθρώπους να επιλέγουν στρατηγικές νίκης όχι μόνο στο παιχνίδι, αλλά και στο επιχειρείν και στη ζωή τους γενικότερα. Οι άνθρωποι που είναι καλοί στο σκάκι συχνά επιτυγχάνουν υψηλά αποτελέσματα σε άλλους τομείς. Γι' αυτό θεωρούμε ότι η σκακιστική παιδεία είναι πολύ σημαντική για τα παιδιά και για κάθε κοινωνία. Στόχος μας είναι να επεκτείνουμε το δίκτυο των ακαδημιών σκάκι σε όλη τη χώρα, να συνθέσουμε ένα περιβάλλον που θα προωθεί την ανάδειξη νέων πρωταθλητών καθώς και να προωθήσουμε το σκάκι σε όλες τις ηλικιακές ομάδες», ανέφερε.

Καθώς ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση για το Παγκύπριο Ανοικτό Πρωτάθλημα Σκάκι 2024, όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στη Λεμεσό, όπου το σκηνικό έχει διαμορφωθεί για μια συναρπαστική μάχης ευστροφίας. Είτε είστε έμπειρος παίκτης με παράσημα είτε ένας επίδοξος ερασιτέχνης, πρόκειται για ένα γεγονός που δεν πρέπει να χάσετε.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά με την εγγραφή, επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://cypruschessfederation.org/.

Επικοινωνία ΜΜΕ: Γιώργος Αμβροσιάδης (+357 99 649 483)

Σχετικά με την Κυπριακή Σκακιστική Ομοσπονδία: Η Κυπριακή Σκακιστική Ομοσπονδία είναι το διοικητικό όργανο για το σκάκι στην Κύπρο, με δέσμευση να προωθεί το παιχνίδι σε όλα τα επίπεδα και να διατηρεί ζωντανή τη σκακιστική κοινότητα σε όλο το νησί. Μέσα από τη διοργάνωση τουρνουά, προγραμμάτων προπόνησης και εκπαιδευτικών πρωτοβουλιών, η ομοσπονδία προσπαθεί να μεταδώσει την αγάπη των μελών της για το σκάκι και να αναδείξει το ταλέντο κάθε επίδοξου παίκτη.

Σχετικά με τη Freedom Finance Europe: Η Freedom Finance Europe είναι μια κορυφαία χρηματιστηριακή εταιρεία με έδρα την Κύπρο, η οποία διαχειρίζεται την καινοτόμο επενδυτική πλατφόρμα Freedom24. Η εταιρεία προσφέρει στους πελάτες, σε όλες τις χώρες της ΕΕ, άμεση πρόσβαση σε μεγάλα παγκόσμια χρηματιστήρια, ευέλικτα προγράμματα αποταμίευσης, επαγγελματικές αναλύσεις τίτλων και προσωπική υποστήριξη πελατών σε 10 ευρωπαϊκές γλώσσες. Είναι υπερήφανο μέλος του χρηματοοικονομικού ομίλου Freedom Holding Corp., ο οποίος είναι εισηγμένος στο NASDAQ και διατηρεί στις Η.Π.Α., την Ευρώπη και την Κεντρική Ασία.
https://freedom24.com/esg
 

Keywords
Τυχαία Θέματα