Το ολοκαίνουριο Galaxy S7 τώρα στο ΣΤΕΦΑΝΗ!

Το Δίκτυο καταστημάτων STEPHANIS διαθέτει προς πώληση το καινούριο και πολύ αναμενόμενο Samsung galaxy S7 και S7 Edge. Με κάθε αγορά του Samsung Galaxy S7 και S7 Edge, παίρνετε και εντελώς δωρεάν την ασύρματη βάση φόρτισης της Samsung αξίας €89! Επισκεφτείτε

οποιοδήποτε από τα καταστήματα ΣΤΕΦΑΝΗΣ σε όλες τις πόλεις, για να γνωρίσετε από κοντά το ολοκαίνουριο Samsung Galaxy S7 και S7 Edge.

Τα καλύτερα Galaxy μέχρι σήμερα.

Τα Galaxy S7 σε 5,1 και 5,5 ίντσες, είναι κατασκευασμένα με 3D γυαλί και μέταλλο, με κομψό και ανθεκτικό σχεδιασμό και εργονομικές καμπύλες για άνετο κράτημα. Λειτουργικό σύστημα είναι το Android 6.0 Marshmallow, και ο επεξεργαστής Οκτώ πυρήνων (Octa core) προσφέρει ακόμη πιο γρήγορες αποδόσεις.

Ανθεκτικά στο νερό και στη σκόνη, αλλά και με τη καινούρια Always-On οθόνη της συσκευής προσφέρει στους χρήστες μία απλοποιημένη εμπειρία χωρίς να χρειάζεται καν να αγγίξουν την οθόνη, ώστε να μην ανησυχούν μήπως χάσουν μία κλήση ή μία σημαντική ειδοποίηση.

Galaxy S7 και Galaxy S7 edge διαθέτουν τεχνολογία γρήγορης ενσύρματης και ασύρματης φόρτισης. Επίσης η υβριδική υποδοχή της SIM κάρτας επιτρέπει στους χρήστες να τοποθετήσουν microSD card έως και 200GB για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο.

Gaming Hardware and διάρκεια ζωής μπαταρίας

Μια νέα εποχή παιχνιδιών σε κινητές συσκευές έρχεται με τα Galaxy S7 και S7 edge τα οποία διαθέτουν ένα ειδικό κέντρο ελέγχου παιχνιδιών και προηγμένες λειτουργίες, όπως καταγραφή δράσης από τα παιχνίδια σας. Επιπλέον, η Samsung προχώρησε σε σημαντικές αναβαθμίσεις του hardware και του λογισμικού για να βελτιστοποιήσει την απόδοση στο gaming του Galaxy S7 και του Galaxy S7 edge. Ο δυνατός επεξεργαστής και η μεγαλύτερη διαθεσιμότητα μπαταρίας διασφαλίζουν περισσότερο χρόνο για παιχνίδι και το εσωτερικό σύστημα ψύξης προφυλάσσει τη συσκευή από υπερθέρμανση. Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να παίξουν παιχνίδια με υψηλού επιπέδου γραφικά με τη μικρότερη κατανάλωση μπαταρίας.

Ποιοτικές φωτογραφίες, ανεξαρτήτως ώρας - τόπου

Η ζωή μας διαδραματίζεται σε όλες τις πιθανές συνθήκες φωτισμού, για αυτό πρέπει να μπορείτε να τραβάτε φωτογραφίες, χωρίς να ανησυχείτε για το φωτισμό ή την έλλειψη αυτού. Τα Galaxy S7 και Galaxy S7 edge διαθέτουν την πρώτη Dual Pixel κάμερα σε smartphone, για ακόμα πιο φωτεινές και ευκρινείς φωτογραφίες ακόμα και σε χαμηλό φωτισμό. Χάρη στην επαναστατική Dual Pixel τεχνολογία, τους πιο φωτεινούς φακούς με πιο ευρύ διάφραγμα και με μεγαλύτερο pixel, η κάμερα έχει πιο γρήγορη ταχύτητα κλείστρου και πιο ακριβές autofocus, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Η νέα λειτουργία της κάμερας, Motion Panorama, φέρνει την κίνηση σε παραδοσιακές πανοραμικές φωτογραφίες, προσφέροντας στον χρήστη μία εντελώς καθηλωτική οπτική εμπειρία.

Για περισσότερες πληροφορίες και διαθεσιμότητα, επισκεφτείτε τα καταστήματα STEPHANIS, ή ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα www.stephanis.com.cy

Keywords
Τυχαία Θέματα