Το ντέρμπι…τα πάνω και τα κάτω

Από όλα έχει 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Βέβαια ξεχωρίζει το ντέρμπι στη Λεμεσό ανάμεσα σε ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ, ωστόσο υπάρχουν και άλλα παιχνίδια με ενδιαφέρον.

Η αγωνιστική ανοίγει αύριο με την Ομόνοια να φιλοξενεί τον Εθνικό Άχνας. Η προσφυγική ομάδα κέρδισε τους πράσινους στον πρώτο γύρο με ένα πρώην Ομονοιάτη σκόρερ τον Ατάντα και σίγουρα ο αγώνας αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Από τη μεριά τους οι πράσινοι θέλουν 3η σερί νίκη (πρώτη φορά φέτος).

Ντέρμπι

στο Δασάκι με τον Ερμή να φιλοξενεί την ΑΕΚ. Παιχνίδι κλειδί για την πορεία των δυο ομάδων. Και οι δυο στην 15η αγωνιστική ηττήθηκαν από Ανόρθωση και Ομόνοια αντίστοιχα και σίγουρα ο νικητής θα πανηγυρίσει διπλά.

Η Νέα Σαλαμίνα υποδέχεται τη Δόξα και η διαφορά τους είναι μόλις τρεις βαθμούς και δυο θέσεις στη βαθμολογία. Στην 9η η Σαλαμίνα με 14 στην 11 η Δόξα με 11.

Βέβαια το ντέρμπι της Κυριακής στη Λεμεσό ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ ξεχωρίζει. Δυο ομάδες με διαφορετικούς στόχους. Η ΑΕΛ θέλει την πρώτη της νίκη σε ένα δυνατό ντέρμπι και από την άλλη ο ΑΠΟΕΛ θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές και να παραμείνει στην κορυφή.

Επίσης την Κυριακή η Αγία Νάπα υποδέχεται την Ανόρθωση με τους «πορτοκαλί» να θέλουν τη νίκη πάση θυσία. Οι αγωνιστικές μειώνονται και σίγουρα όταν δεν παίρνεις βαθμούς ελαχιστοποιούνται και οι πιθανότητες παραμονής στην κατηγορία. Από την άλλη η Ανόρθωση θέλει να εκμεταλλευτεί τα ντέρμπι ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ και Ερμή-ΑΕΚ ενώ παράλληλα θα εύχεται να έχει απώλειες και η Ομόνοια για να μειώσει την διαφορά της περισσότερο.

Η αγωνιστική ολοκληρώνεται τη Δευτέρα με τον Οθέλλο να υποδέχεται τον Απόλλωνα. Ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι με αυτό το κυπέλλου…αλλά στόχος και για τις δυο ομάδες είναι ο ίδιος. Ο Απόλλωνας θέλει νίκη με καλή εμφάνιση για να αποδείξει πως οι εμφανίσεις κόντρα σε ΑΕΛ και Οθέλλο για το κύπελλο ήταν μια κακή παρένθεση. Από την άλλη ο Οθέλλος θα κάνει ότι μπορεί για το θετικό αποτέλεσμα αφού στόχος είναι η παραμονή.

Keywords
Τυχαία Θέματα