Το νέο ΔΣ του Κυπριακού Συνδέσμου Καταναλωτών

Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Καταναλωτών ανέδειξε το νέο Διοικητικό Συμβούλιό του με διετή θητεία, το οποίο καταρτίστηκε σε Σώμα, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του Συνδέσμου.

Πρόεδρος εξελέγη ο Δρ Ρωσσίδης Σταμάτης, Αντιπρόεδρος η Μιχαήλ Φρύνη, Γενική Γραμματέας η Δρ. Κακούρη Ελένη και Ταμίας ο Παπανδρέου Θωμάς.

“Επιθυμία μου είναι ο ΚΣΚ να συνεχίσει τη μεγάλη προσπάθεια για την υλοποίηση του οράματός του. Για το σκοπό αυτό ο ΚΣΚ θα συνεχίσει να προστατεύει, να ενημερώνει και να επιμορφώνει τους καταναλωτές

με μεθοδικότητα υπευθυνότητα και σκληρή δουλειά,” είπε σε χαιρετισμό του μετά την εκλογή του ο κ. Σταμάτης.

Ο ΚΣΚ ζητά, από εσάς, να βοηθήσετε στην εκστρατεία αύξησης των μελών του Συνδέσμου και να ενημερώσετε, όσο το δυνατό περισσότερους φίλους και συγγενείς και να τους πείσετε να εγγραφούν, στο ΚΣΚ, είπε.

“Η δύναμη του ΚΣΚ στηρίζεται στα μέλη του. Όσο περισσότεροι είμαστε, τόσο δικαιότερη θα είναι η φωνή μας, τόσο μεγαλύτερη η δύναμη μας, τόσο καλύτερα τα αποτελέσματα των δράσεων μας,” τόνισε, σημειώνοντας ότι οι καταναλωτές έχουν τη δύναμη και όταν ενωθούν θα δημιουργήσουν τη μεγαλύτερη και ισχυρότερη δύναμη για αλλαγή.

Keywords
Τυχαία Θέματα