Το μήνυμα του πατέρα του Δημήτρη Κούκλατζη μετά την απελευθέρωση

«Παραμονή της γιορτής της Παναγιάς ζούμε ένα θαύμα, στο οποίο δεν πάψαμε να πιστεύουμε ούτε στιγμή. Ευχαριστούμε ολόψυχα τον Θεό, την Παναγία, την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία που δεν έπαψαν ούτε στιγμή να αγωνίζονται για την επιστροφή του Δημήτρη και του Άγγελου», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Νίκος Κούκλατζης, πατέρας του Δημήτρη Κούκλατζη.

«Ευχαριστούμε τους γονείς απ’ όλο τον κόσμο που ένωσαν τις προσευχές τους με τις δικές μας όλους αυτούς τους μήνες για την επιστροφή των παιδιών μας», συμπλήρωσε

ο πατέρας του ενός από τους δυο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνταν στις φυλακές της Ανδριανούπολης από τον περασμένο Μάρτιο.

Υπενθυμίζεται ότι οι δυο στρατιωτικοί αφέθηκαν ελεύθεροι από τις φυλακές της Αδριανούπολης, ενώ το επόμενο 24ωρο αναμένεται να επιστρέψουν στην Ελλάδα, σύμφωνα με τον δικηγόρο τους.

Το δικαστήριο που εξέτασε το αίτημα για αποφυλάκιση, όπως κάθε μήνα, αυτή την φορά παραμονή της Παναγίας, απεφάνθη ότι πλέον δεν συντρέχουν λόγοι να είναι προφυλακιστέοι.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η απόφαση δεν προβλέπει περιοριστικά μέτρα.

Σύμφωνα με την ανταποκρίτριά του SIGMA στην Κωνσταντινούπολη Μαρία Ζαχαράκη, οι δυο στρατιωτικοί επιστρέφουν απόψε στην Ελλάδα.

Από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, ο ανταποκριτής του σταθμού στη Νέα Υόρκη Δημήτρης Φιλιππίδης μεταδίδει ότι για την απελευθέρωσή τους ασκήθηκαν αμερικανικές πιέσεις.

Έκπληξη πάντως φαίνεται να προκαλεί η απόφαση αυτή του Ρετζεπ Ταγίπ Ερντογάν και σε τουρκικά μέσα.

Keywords
Τυχαία Θέματα