Το μικρότερο Android κινητό με τη μεγαλύτερη μπαταρία

Αν βαρεθήκατε τα μεγάλα σε διαστάσεις τηλέφωνα, τότε το Jelly είναι η απάντηση στο πρόβλημά σας. Η «μικρότερη 4G συσκευή κινητής τηλεφωνίας στον κόσμο», όπως το αποκαλεί η κατασκευαστική του εταιρία Unihertz με έδρα την Σανγκάη, φαντάζει πραγματικά μικροσκοπική συγκριτικά με γνωστά «θηρία» όπως το Galaxy S8 και το iPhone 7.

Και μπορεί να έχει οθόνη μόλις 2.45 ιντσών, ωστόσο πρόκειται για ένα αρκετά ισχυρό σε δυνατότητες κινητό.

Διαθέσιμο σε λευκό, μπλε

ή μαύρο, αυτό το τηλέφωνο φέρει όλα τα χαρακτηριστικά ενός κανονικού σε μέγεθος smartphone με Android λειτουργικό και μπορεί να υποστηρίξει μέχρι και την έκδοση Android 7.0 Nougat, που εξασφαλίζει πρόσβαση στις περισσότερες εφαρμογές που προσφέρει το Google Play Store. Διαθέτει επεξεργαστή 1.1 GHz, μνήμη RAM μέχρι και 2GB, χωρητικότητα 16GB (επεκτάσιμη μέχρι και στα 32GB μέσω microSD κάρτας) και δύο nano SIM κάρτες. Όσο για τις κάμερες, το Jelly έχει μπροστινή στα 2MP και η άλλη στα 8.

Το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του, όμως, είναι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Η Unihertz υποστηρίζει πως διαρκεί μέχρι και τρεις ημέρες με «μέση χρήση» και μέχρι επτά ημέρες σε λειτουργία αναμονής. Για την ιστορία, η μπαταρία στο iPhone 7 και το Galaxy S8 διαρκεί μόνο 1-1.5 ημέρα σε κάθε φόρτιση.

«Είναι το τέλειο κινητό για οποιαδήποτε περίσταση ένα μεγάλο, ακριβό και ευαίσθητο smartphone αποδεικνύεται ανίκανο- είναι καλό για ταξίδια, για τη δουλειά ή για τα παιδιά», διατείνεται η εταιρία. Το Jelly έκανε την εμφάνισή του στο Kickstarter νωρίτερα μες στον μήνα και ήδη έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 180.000 δολάρια. Η τιμή του στο Kickstarter είναι 69 δολάρια και όταν κυκλοφορήσει υπολογίζεται πως θα κοστίζει περίπου 109 δολάρια.

Πηγή: www.lifo.gr, Mashable

Keywords
Τυχαία Θέματα