Το μεγαλύτερο walk in την Κυριακή στη Λεμεσό – Κάλεσμα του κόσμου για 3η δόση

Σταθερά προχωρά η εμβολιαστική κάλυψη στην Κύπρο, με το ποσοστό που έχει πάρει την πρώτη δόση να ξεπερνά το 80%.

Μιλώντας στο Πρωτοσέλιδο η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας, Χριστίνα Γιαννάκη, ανέφερε ότι το 81,3% του πληθυσμού έχει λάβει την πρώτη δόση του εμβολίου ενώ με τις δύο δόσεις είναι το 78,5% .

Παράλληλα ανέφερε ότι στόχος είναι να φτάσουμε στο 82% αλλά ακόμη καλύτερα θα ήταν αν τα καταφέρναμε να φτάσουμε στο 85%.

«Ο κόσμος θα πρέπει να συνεχίσει να λαμβάνει τα μέτρα, θα πρέπει να φοράει

την μάσκα του, να πλένει τα χέρια του, να βάζει το αντισηπτικό του και να μην πηγαίνει σε χώρο με μεγάλο συγχρωτισμό. Θα πρέπει ο κόσμος να προσέχει γιατί αν δεν προσέχουμε δεν ξέρουμε τι μπορεί να συμβεί» είπε η κα. Γιαννάκη.
Μιλώντας για τα walk in είπε τα εξής:

«Η ελεύθερη προσέλευση ήταν κάτι πάρα πολύ σημαντικό για εμάς, στα walk in εμβολιάστηκαν σχεδόν 80 χιλιάδες.

Ιδιαίτερη αισθητή μου προκάλεσαν οι ξένοι που πραγματικά περίμενα υπομονετικά και έλεγαν ευχαριστούμε, ήρθαμε εδώ να κάνουμε το εμβόλιο μας δωρεάν ενώ αν είμασταν στην πατρίδα μας μπορεί να πεθαίναμε».

Επιπλέον ανέφερε ότι την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί το μεγαλύτερο walk in από την ημέρα που ξεκίνησαν.

«Αυτή την Κυριακή (Λανίτειο Λεμεσού από τις 08.00 μέχρι τις 15.00) θα γίνει το μεγαλύτερο walk in που έγινε από τον καιρό που ξεκίνησαν τα walk in. Θα έχουμε 100 σημεία για να έρθει ο κόσμος να εμβολιαστεί με την τρίτη δόση ανεξαρτήτου ηλικίας, νοουμένου ότι έχουν περάσει 6 μήνες από την δεύτερη δόση.

Keywords
Τυχαία Θέματα