Το μεγαλύτερο παράσημο του Μπεργκ

Η πρωτιά στη βαθμολογία μετά το πρώτο μισό της σεζόν (για πρώτη φορά από την περίοδο 2008/09) φτάνει και περισσεύει για να καταδείξει ότι η προτίμηση του Νεόφυτου Λάρκου στον Χένινγκ Μπεργκ το περασμένο καλοκαίρι έχει δικαιωθεί.

Το ποδόσφαιρο που παίζει η Ομόνοια, παρά την παρουσία πολυάριθμων νεοφερμένων στην ενδεκάδα της, είναι ακόμη μια απόδειξη της δουλειάς του Νορβηγού προπονητή, ο οποίος δείχνει απόλυτα συνειδητοποιημένος και προσηλωμένος στο πλάνο που έχει στο μυαλό του για την ομάδα.

Η

επιστροφή των φίλων του «τριφυλλιού» στις κερκίδες του ΓΣΠ (και όχι μόνο) αποτελεί τη μεγαλύτερη επιβράβευση όσων σχεδίασαν και εκπόνησαν το πλάνο για την Ομόνοια της περιόδου 2019/20.

Το μεγαλύτερο παράσημο, όμως, για τον Μπεργκ είναι ότι ένα τόσο απαιτητικό και διψασμένο για επιτυχία κοινό, όπως αυτό της Ομόνοιας, μετά από έξι μήνες το μόνο παράπονο που έχει είναι η μη εξάντληση του αριθμού των αλλαγών σε κάθε παιχνίδι.

Αν αυτό δεν είναι το κορυφαίο τεκμήριο για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει ο Νορβηγός στους «πρασίνους», τότε ποιο είναι άραγε;

Keywords
Τυχαία Θέματα