Το κοινό αποθέωσε τη μαμά της Άννας Βίσση

Φέτος η Άννα Βίσση ξεκινά ξεκίνησε τη σεζόν με δύο sold out συναυλίες στο Βεάκειο θέατρο στον Πειραιά, μία στις 10 και μία αύριο 16 Σεπτεμβρίου, πριν επιστρέψει για εμφανίσεις στο Hotel Ermou, όπου ξεκίνησε πέρυσι, αλλάζοντας τον χάρτη της νυχτερινής διασκέδασης της πόλης. Έχει πολλές στιγμές να θυμάται από εκεί.

Πριν λίγους μήνες, η στιγμή που το κοινό στο κατάμεστο Hotel

Ermou αποθέωσε την κυρία Σοφία, που από το μπαλκονάκι πάνω από τη σκηνή, άκουσε την κόρη της να της απευθύνει τον λόγο αφιερώνοντάς της ένα τραγούδι, έγινε viral στο διαδίκτυο. Παρά τους πόνους στο πόδι της, πήγε να ακούσει την Άννα, έμεινε μέχρι το φινάλε, και, όταν έγινε αντιληπτή από τον κόσμο, καταχειροκροτήθηκε. Έδειξε να το απολαμβάνει, χαιρετώντας το κοινό που στράφηκε με θαυμασμό προς το μέρος της. Τη μάνα της «δικής τους» Άννας. Η συνδρομή της, άλλωστε, σε αυτό το ανεξάντλητο μουσικό ταξίδι της κόρης της, που συμπλήρωσε τέσσερις δεκαετίες, ήταν πάντα πολύτιμη – με τρόπο διακριτικό και αθόρυβο. Μια μητέρα-βράχος σε όλα.

Τις πιο αγαπημένες της στιγμές από αυτή τη μουσική διαδρομή αποφάσισε να «ξετυλίξει» αριστοτεχνικά η Άννα Βίσση στην πολυαναμενόμενη συναυλία της στο Βεάκειο θέατρο Πειραιά, σε ένα χώρο όπου θα βρεθεί για πρώτη φορά. Η προγραμματισμένη της εμφάνιση στις 10/9 έγινε αμέσως sold out και έτσι αποφασίστηκε να δοθεί και δεύτερη συναυλία. «Είναι τεράστια χαρά που με υποδέχεται έτσι και με τιμά ο κόσμος του Πειραιά», δήλωσε όταν ανακοινώθηκε πως επιστρέφει στο Βεάκειο στις 16 Σεπτεμβρίου, με τη 13μελή ορχήστρα, -την μπάντα της όπως συνηθίζει να λέει- κι ένα πολυδιάστατο μουσικά πρόγραμμα που έχει επιμεληθεί προσωπικά –καθώς μαέστρος της ορχήστρας της είναι πλέον η ίδια.

Η περσινή χρονιά ήταν πολύ δημιουργική και ξεχωριστή για την Άννα Βίσση. Εμφανίστηκε στον σωστό (πιο μικρό και ζεστό) χώρο τη σωστή στιγμή, το ολοκαίνουργιο Hotel Ermou, φέρνοντας μια νέα πρόταση στον μουσικό χάρτη της νυχτερινής Αθήνας, που αγκαλιάστηκε αμέσως από τον κόσμο. Κυκλοφόρησε το νέο της άλμπουμ, τη «Συνέντευξη» και δημιούργησε μια υπέροχη μπάντα από πολλούς σολίστες που ήταν δύσκολο να συναντηθούν σε ένα κοινό σχήμα, γιατί στο παρελθόν ο καθένας δούλευε και με ένα διαφορετικό «μεγάλο όνομα», αλλά και κάποιους νέους μουσικούς που η ίδια ανακάλυψε και ανέδειξε. Όλοι μαζί, μια παρέα ανήσυχων καλλιτεχνικών πνευμάτων, κατάφεραν να δημιουργήσουν μια γλυκιά κι εκρηκτική μουσική χημεία, λίγο σαν την Blondie με την μπάντα της – και τον Νίκο Καρβέλα να βρίσκεται πάντα κάπου εκεί γύρω, με την πολύτιμη συμβουλή και συμβολή του.

Πηγή: peoplegree.com

Keywords
Τυχαία Θέματα