Το καλοκαίρι φεύγει και οι υψηλές θερμοκρασίες υποχωρούν

Σχετικά θερµή αέρια µάζα, που αναµένεται να υποχωρήσει σταδιακά από την ∆ευτέρα, επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευµα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και στα νοτιοδυτικά µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη αλλά, στα δυτικά και τα βόρεια,

µέχρι ταραγµένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τις αυγινές ώρες πιθανό να σχηµατιστεί τοπικά χαµηλή νέφωση ή και αραιή οµίχλη, σε υπήνεµες περιοχές. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και στα προσήνεµα µέτριοι, 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι, στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια, λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη, ενώ στα υπόλοιπα παράλια θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 24 βαθµούς στο εσωτερικό, στα νοτιοανατολικά και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 22 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 18 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, το πρωί ασθενείς και τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ αλλά το απόγευµα µέτριοι και τοπικά µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι το πρωί µέχρι λίγο ταραγµένη, ενώ το απόγευµα λίγο ταραγµένη και τοπικά µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 38 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 34 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 29 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη ∆ευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά την Τρίτη, το απόγευµα, θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, µε τοπικά αυξηµένες νεφώσεις κατά διαστήµατα, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται το απόγευµα, στα ορεινά και το εσωτερικό, αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδα.

Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή τη ∆ευτέρα, για να κυµανθεί λίγο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές, ενώ µέχρι την Τετάρτη θα σηµειώσει µικρή πτώση, για να κυµανθεί γύρω στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Keywords
Τυχαία Θέματα