Το... γυρίζει και στα φιλικά

Η ΑΕΚ βρέθηκε πίσω στο σκορ (και) από την Παναχαϊκή, όμως έκανε ακόμη μια ανατροπή και τελικά πήρε τη νίκη με 3-2. Κλωναρίδης (2) και Γκάλο τα γκολ της Ένωσης, κορυφαίος και πάλι ο Λιβάγια.

Μπορεί το φιλικό με την Παναχαϊκή να έγινε απλά για να μείνουν οι παίκτες της ΑΕΚ σε αγωνιστικό ρυθμό, μπορεί ο Μανόλο Χιμένεθ να έδωσε ευκαιρίες σε αρκετούς και κάποιοι (όπως ο Πατίτο και -για ακόμη μια φορά- ο Αϊντάρεβιτς)

να μη τις εκμεταλλεύτηκαν ιδιαίτερα, μπορεί η συνοχή να μην υπήρχε λόγω των πολλών αλλαγών, μπορεί να έγιναν και πάλι κάποια παιδικά λάθη στην άμυνα, όμως οι Κιτρινόμαυροι έδειξαν για ακόμη μια φορά ομάδα που δεν... συμβιβάζεται. Ακόμη και στα φιλικά...

Η Ένωση βρέθηκε πίσω στο σκορ πριν συμπληρωθεί μισή ώρα αγώνα με ένα γκολ οφσάιντ, όμως κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι, αλλά και να απαντήσει εκ νέου όταν στο 82' ο Ντούνης έκανε μοιραίο λάθος που χάρισε στους γηπεδούχους και δεύτερο γκολ. Πρωταγωνιστές για την ΑΕΚ ήταν ο Βίκτωρ Κλωναρίδης που πέτυχε δύο γκολ, ο Γκάλο που είχε φέρει νωρίτερα το ματς στα ίσα, ο Μάρκο Λιβάγια που ήρθε από τον πάγκο ήταν ο κορυφαίος, έχοντας πολύ καλή συνεργασία με τον Αραούχου, αλλά και ο Μιχάλης Μπακάκης που έκανε ακόμη ένα καλό ματς.

Η σημαντική είδηση του αγώνα, ωστόσο, για τον προπονητή της ΑΕΚ ήταν η επιστροφή του Βασίλη Λαμπρόπουλου στην αγωνιστική δράση. Ο Έλληνας αμυντικός ήταν στο αρχικό σχήμα, αγωνίστηκε για 80 λεπτά και μπορεί να έκανε ένα δυο λάθη, όμως έδειξε ότι βρίσκεται σε πορεία επιστροφής στα καλά του αγωνιστικά στάνταρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα