Το γύρισε η Μίλαν

Η Μίλαν το... γύρισε, επικράτησε με 2-1 της μαχητικής Κροτόνε και πέρασε, έστω προσωρινά στην 2η θέση της βαθμολογίας.

Με την... φωτιά έπαιξε η Μίλαν, που αιφνιδιάστηκε από την μαχητική ουραγό του Ιταλικού πρωταθλήματος, όμως έστω και πολύ δύσκολα, έκανε την ανατροπή, επικράτησε με 2-1 της Κροτόνε και κατάφερε να βρεθεί, έστω και προσωρινά, στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι «ροσονέρι» είχαν από την αρχή τον πλήρη έλεγχο, όμως κόντρα στην ροή, η φιλοξενούμενη ομάδα κατάφερε στην πρώτη της καλή στιγμή να ανοίξει το σκορ με τον Φαλτσινέλι.

Το τέρμα αυτό... σόκαρε την Μίλαν που έδειξε να μπλοκάρει και να μην έχει απάντηση.

Αυτό, μέχρι το 41' που ο Πάσαλιτς ισοφάρισε, κάτι που όμως, δεν ήταν αρκετό. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι πίεσαν αρκετά, αλλά δεν έβρισκαν διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία για να απειλήσουν. Και έχασαν και μεγάλη ευκαιρία, στο... δώρο του διαιτητή που έδειξε με μεγάλη ευκολία την άσπρη βούλα στο 53', με τον Νιάνγκ να μη μπορεί να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Η λύτρωση, πάντως, έστω και με καθυστέρηση, ήρθε. Ήταν το 86ο λεπτό, όταν ο Λαπαντούλα κατάφερε να ολοκληρώσει την ανατροπή και να χαρίσει στην ομάδα του την νίκη, που τη φέρνει στην 2η θέση. Τουλάχιστον μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του ντέρμπι της Ρώμης, ανάμεσα στην Ρόμα και την Λάτσιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα