Το γράμμα του οπαδού της ΑΕΚ που «γονάτισε» τον Ματίας Αλμέιδα (pics)

Ένα άκρως συγκινητικό περιστατικό συνέβη στην πρωινή προπόνηση της ΑΕΚ στην Ολλανδία με πρωταγωνιστή τον Ματίας Αλμέιδα.

Ο «Pelado» έλαβε ένα γράμμα από οπαδό της ΑΕΚ που βρέθηκε στην προπόνηση ταξιδεύοντας με τον κολλητό του φίλο από την Ελλάδα. Ο Αργεντινός προπονητής το δέχθηκε με σεβασμό και  κάθισε στο παγκάκι να το διαβάσει.

Δεν ήταν μικρό.

Περιείχε πράγματα μέσα από την καρδιά του φίλου της ΑΕΚ Γρηγόρη και ευχαριστούσε τον Αλμέιδα για όσα έχει καταφέρει να προσφέρει στην ομάδα μέσα σε ένα χρόνο. Μάλιστα μέσα στο γράμμα υποσχόταν ότι θα είναι δίπλα του όχι μόνο στις νίκες και στις επιτυχίες, γιατί πρεσβεύει όλα όσα είναι… ΑΕΚ.

Ο Αλμέιδα συγκινήθηκε, αγκάλιασε τον οπαδό της ΑΕΚ, ο οποίος δάκρυσε… Ο κόουτς της Ένωσης τον ευχαρίστησε για αυτό που του έγραψε, τόνισε ότι σημαίνουν πολλά όλα αυτά για τον ίδιο και το περιεχόμενο του γράμματος δείχνει έναν άνθρωπο με ήθος και αξιοπρέπεια που αγαπά την ΑΕΚ.

Μάλιστα, ο Αλμέιδα ζήτησε να πάρει αυτό το γράμμα, να το έχει μαζί του. Προφανώς σήμαινε πολλά για αυτόν και τον «άγγιξε».

Keywords
Τυχαία Θέματα