Το γούρι του Iδρύματος Σοφία για τα Παιδιά για το 2017

Ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων Κωνσταντίνος Κυριάκου σχεδιάζει το γούρι του Ιδρύματος Σοφία για τα Παιδιά για το 2017. Όπως λέει ο ίδιος «το γούρι του '17 έχει τον συμβολισμό του σπιτιού και της οικογενειακής θαλπωρής.

Γι αυτές τις αξίες αγωνίζεται το Ίδρυμα Σοφία για τα Παιδιά και οι εθελοντές του και τις προσφέρουν στα παιδιά που μας έχουν ανάγκη. Η στέγη αυτή, κυριολεκτικά και μεταφορικά, είναι η ασφάλεια και η αίσθηση αισιοδοξίας για το δικαίωμα στην αξιοπρέπεια. Είναι ο συμβολισμός της αγάπης, από τον άνθρωπο προς τον άνθρωπο, η έννοια της ευρείας οικογένειας και της κατανόησης μέσα

σε αυτή. Είναι το βλέμμα συμπόνιας και ενθάρρυνσης, η αλήθεια που βρίσκεται βαθιά μέσα μας όταν απλώνει ο κάθε ένας από εμάς ένα χέρι βοήθειας. Είναι το αύριο αποτυπωμένο στο χαμόγελο του σήμερα».

"Home is a feeling"

Το τυχερό βραχιολάκι είναι φτιαγμένο από ασήμι 925 (sterling silver) και στοιχίζει 20 ευρώ.

Διατίθεται από το Μικρομάγαζο μας στο The Mall of Cyprus, στα καταστήματα Debenhams, Uber store, Kult, Cross, The Gym, Cara, Splash by the beach, Lola bar, Dot, Blow κ.α.

Αγοράζοντας ένα βραχιολάκι στηρίζεις ουσιαστικά το έργο του Ιδρύματος Σοφία για τα Παιδιά. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το https://sophia-foundation.com/

Keywords
Τυχαία Θέματα