Το έστρωσαν στο χαρτί σε καφενείο στη Λευκωσία- Έξι καταγγελίες για τα μέτρα

Μέλη του ΟΠΕ Λευκωσίας μετέβησαν χθες βράδυ σε καφενείο στη Λευκωσία όπου εντόπισαν εννέα πρόσωπα να επιδίδονται σε κυβεία.

Συγκεκριμένα, τα πιο πάνω πρόσωπα κάθονταν σε οβάλ τραπέζι με πράσινη τσόχα και έπαιζαν πόκερ με χρήματα. Από τη σκηνή παραλήφθηκε χρηματικό ποσό, τραπουλόχαρτα και πλαστικές φίσιες.

Όλα τα πιο πάνω πρόσωπα κατηγορήθηκαν γραπτώς για το αδίκημα της κυβείας, ενώ γραπτώς κατηγορήθηκε και ο υπεύθυνος του υποστατικού επειδή επέτρεψε τη διεξαγωγή κυβείας.

Επίσης, πέντε από τα εν λόγω

πρόσωπα καταγγέλθηκαν εξωδίκως για μη χρήση προστατευτικής μάσκας ενώ εξωδίκως καταγγέλθηκε και ο υπεύθυνος του υποστατικού για παράβαση των διαταγμάτων του Υπουργείου Υγείας.

Ο Κεντρικός Αστυνομικός Σταθμός Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Καταγγελίες 73 πολιτών και υπευθύνων 6 υποστατικών το τελευταίο 24ωρο για τα μέτρα κατά της πανδημίας

Σε συνολικά 79 καταγγελίες, εκ των οποίων οι 6 αφορούν υπευθύνους υποστατικών και 73 πολίτες, προχώρησε το τελευταίο 24ωρο η Αστυνομία στο πλαίσιο των 6.324 ελέγχων που διενήργησε για εφαρμογή των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του γραφείου Τύπου της Αστυνομίας στη Λευκωσία έγιναν 1.901 έλεγχοι και υπήρξαν 21 καταγγελίες και 4 καταγγελίες προς υπευθύνους υποστατικών. Στη Λεμεσό διενεργήθηκαν 1.819 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 16 παραβάσεις εκ των οποίων οι 2 αφορούν  υπευθύνους υποστατικών και 14 πολιτών. Στη Λάρνακα έγιναν 767 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 7 παραβάσεις πολιτών, στην Πάφο έγιναν 1.021 έλεγχοι και έγιναν 25 καταγγελίες πολιτών. Στην Αμμόχωστο έγιναν 553 έλεγχοι και υπήρξαν 6 καταγγελίες πολιτών, ενώ στη Μόρφου   διενεργήθηκαν 224 έλεγχοι χωρίς την όποια καταγγελία.

Έγιναν επίσης 39 έλεγχοι από τη Λιμενική Αστυνομία χωρίς καταγγελία.

 Διαβάστε επίσης:

Υπέκυψε ο 84χρονος που βρισκόταν ανήμπορος στο έδαφος για 3 ημέρες στη Λ/σο
 

Keywords
Τυχαία Θέματα