Το είχε ξανακάνει ο Μπαλοτέλι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Μάριο Μπαλοτέλι άρπαξε την μπάλα από τα χέρια του Χέντερσον προκειμένου να εκτελέσει ο ίδιος το κερδισμένο για την Λίβερπουλ πέναλτι, ωστόσο αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Ιταλός τα βάζει με συμπαίκτη του για στημένη φάση. Θυμηθείτε με VIDEO το περιστατικό με τον Ετό από τα χρόνια που αγωνιζόταν στην Ίντερ.

Ο Μάριο Μπαλοτέλι έκλεψε την παράσταση στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Μπεσίκτας τόσο για το γκολ που σημείωσε, χαρίζοντας τη νίκη στους "κόκκινους",

όσο και για την ενέργειά του να αρπάξει κυριολεκτικά την μπάλα μέσα από τα χέρια του Τζόρνταν Χέντερσον για να εκτελέσει ο ίδιος το πέναλτι.Για όσους παρακολουθούσαν την πορεία του άσου της Λίβερπουλ από τον καιρό που αγωνιζόταν στην Ίντερ ωστόσο, το περιστατικό δεν αποτέλεσε έκπληξη. Κι αυτό γιατί ο Ιταλός επιθετικός είχε κάνει κάτι ανάλογο στην αναμέτρηση κόντρα στην Παλέρμο στο "Τζουζέπε Μεάτσα" το 2009.Οι "νερατζούρι" είχαν κερδίσει πέναλτι στα πρώτα λεπτά, με τον Ετό να στήνει την μπάλα στην άσπρη βούλα. Ο Super Mario είχε βρεθεί στο πλάι του, δείχνοντας πως ήθελε να εκτελέσει εκείνος το πέναλτι. Σαν από μηχανής θεός, ο Χαβιέρ Ζανέτι είχε δώσει τη λύση, τραβώντας από την φανέλα τον Μπαλοτέλι προκειμένου να μπορέσει ο Καμερουνέζος να πάρει φόρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα