Το εγκώμιο του Φίλιππου Πατσαλή πλέκει ο ΠΙΣ

Ο Παγκύπριος Ιατρικός Σύλλογος εκτιμά ότι ο παραιτηθείς Υπουργός Υγείας Φίλιππος Πατσαλής “υπηρέτησε από την πρώτη στιγμή της ανάληψης των καθηκόντων του, με πίστη, αυταπάρνηση, ανιδιοτέλεια και αφοσίωση, το γενικό δημόσιο συμφέρον και ειδικά τον τομέα της υγείας”.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο ΠΙΣ αναφέρει ότι “δεν μπορούμε να λησμονήσουμε τις άοκνες προσπάθειες του κ. Πατσαλή για τον εκσυγχρονισμό του τομέα της υγείας και την εφαρμογή ενός ΓΕΣΥ προς όφελος των ασθενών και των επαγγελματιών

υγείας”.

Προσπάθειες, “που είχαν πάντα ως γνώμονα τον αμοιβαίο σεβασμό, τη σύνθεση απόψεων, την ανοχή και το διάλογο με στόχο τη σωστή και επιτυχή εφαρμογή ενός ΓΕΣΥ”.

Επιπλέον, ο ΠΙΣ εκτιμά πως “κατά τη διάρκεια της θητείας του Φίλιππου Πατσαλή, το Υπουργείο Υγείας προχώρησε σε σημαντικές προσπάθειες μεταρρυθμίσεων των υπηρεσιών του μέσα στα πλαίσια ανθρωποκεντρικής προσέγγισης”.

Ο ΠΙΣ ευχαριστεί τον κ. Πατσαλή “για την άριστη και αγαστή συνεργασία και του εύχεται κάθε επιτυχία στην επαγγελματική και προσωπική του ζωή”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα