Το ευχαριστώ του Κυριάκου στο ΚΓΛ - «Δεν είναι μαγκιά, περιμένουν άτομα σπίτι»

Περιπέτεια με αίσιο τέλος πέρασε ένας συμπολίτης μας, ο οποίος την Παρασκευή 7/7/23, διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας με συμπτώματα εμφράγματος.

Σύμφωνα με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τελικά είχε υποστεί οξύ έμφραγμα μυοκαρδίου με συμμετοχή της δεξιάς αρτηρίας.

Ο Κυριάκος ευχαρίστησε δημόσια τους νοσηλευτές του καρδιολογικού του ΓΝ Λευκωσίας, αναφέροντας ότι «δεν έχω λόγια αλήθεια με το τι περνάτε κάθε μέρα με τα πομούσουρα του κάθε ενός και το τι πόλεμος γίνεται στην εντατική

του καρδιολογικού».

«Ένα ευχαριστώ δεν αρκεί και το ευχαριστώ πάει σε όλους τους νοσηλευτές που δίνουν τον αγώνα τους οπουδήποτε, επίσης...όλους όσους με κουβάλησαν από το ιατρείο στο ασθενοφόρο», σημειώνει.

Παρότρυνε επίσης τον κόσμο ό,τι πόνο νιώθει να μην διστάσει και να πηγαίνει αμέσως γιατρό γιατί δεν είναι αστείο. «Εμένα ήταν θέμα λεπτών η ανακοπή, τόσο άσχημο ήταν (έτσι μου είπαν οι γιατροί, τουλάχιστον) νόμιζα πως θα πεθάνω από τον πόνο και όχι από το έμφραγμα. Δεν είναι μαγκιά, μας περιμένουν αγαπημένα άτομα σπίτι μας. Νά 'στε όλοι καλά», καταλήγει η ανάρτησή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα